Revolutia papusilor gonflabile: spun ‘nu’ sexului, daca simt ca nu sunt respectate

02 Iul 2018

Inventatorul papusii gonflabile Samantha, dr. Sergi Santos, a facut upgrade creatiei sale, astfel incat, daca ea simte ca este tratata necorespunzator, spune ‘nu’ avansurilor si se dezactiveaza, conform Daily Mail.

  • Revolutia papusilor gonflabile: spun ‘nu’ sexului, daca simt ca nu sunt respectate

Senzorii de sub “pielea” Samanthei se activeaza atunci cand barbatul devine agresiv, ba chiar si cand papusa se plictiseste in fata avansurilor sexuale. Ea spune “nu”, daca simte ca partenerul nu o respecta indeajuns.

Noua imbunatatire de soft a fost facuta pentru a-I determina pe barbatii proprietari de papusi gonflabile sa trateze sexul feminin – indiferent daca este vorba de o femeie sau de un robot – cu respect si sa respecte decizia partenerei. Partea proasta este insa ca nimic nu-l opreste pe barbatul respectiv sa intretina relatii sexuale cu papusa gonflabila, chiar daca ea este in modul “shut down”.

Deocamdata nu este precizat cand va avea loc lansarea noului model Samantha. Se pare insa ca pretul va fi intre 3900 de lire sterline si 4700.

Samantha isi poate misca mainile, soldurile si fata, poate sopti declaratii de dragoste. De asemenea, poate fi setata pe modurile “familie”, “romantic” si “sex”.

SHARE