Ce face rusul pentru băutură? Fură un transportor blindat și intră cu el în magazin!

10 Ian 2018

Relația rușilor cu alcoolul e una veche și trainică, cel puțin așa ne spune istoria... Și cei din ziua de azi fac tot posibilul să nu lase tradiția să dispară!

  • Ce face rusul pentru băutură? Fură un transportor blindat și intră cu el în magazin!

În această dimineață, într-un orășel din regiunea Murmansk, a avut loc un furt mai puțin obișnuit. În nevoie urgentă de băutură, un bărbat a furat un transportor blindat de armată MT-LB și a intrat cu el prin vitrina unui magazin alimentar, informează TASS.    

Alexandr Vasiliev, șomer, dar cu poftă de spirt, a furat transportatorul din parcarea unei școli auto specializate și a gonit spre oraș prin pădure.

Potrivit informațiilor preliminare, făptașul era deja beat.

În drum spre magazin, șoferul a strivit și o masina Daewoo Nexia, care a avut neșansa să fie parcată prin apropierea traseului său către băutură.

Presa rusă scrie că, înainte de a spulbera geamurile magazinului ”Semia” de pe strada Severnaia 25, bărbatul a coborât de câteva ori din transportorul blindat pentru a vedea mai bine pe unde să intre în magazin.

După impact, bărbatul a ieșit din vehiculul blindat și s-a îndreptat direct spre rafturile cu băuturi spirtoase, de unde a luat o sticlă de vin. Pe care o și ținea în mână în momentul când oamenii legii l-au reținut.

SHARE