Uite, mă, fac selfie cu ursul, frateeee!!!

08 Aug 2016
  • Uite, mă, fac selfie cu ursul, frateeee!!!

Cam pe la nivelul ăsta avem întâlnire cu nivelul de cunoștințe despre viața și comportamentul animalelor sălbatice al vajnicilor noștri tineri, plecați pe drumuri să descopere frumusețile patriei, și evident să se imortalizeze în ipostaze în care chiar și cel din urmă prieten de pe Facebook să nu simtă altceva decât invidie!

Întâmplarea s-a petrecut pe Transfăgărășan, la finalul săptămânii ce tocmai a trecut, și chiar media a binevoit să informeze că mașinile s-au înfrățit în zonă într-o coloană lungă și împovărătoare la nervii șoferilor.

Din comentariul respectiv a lipsit tocmai esențialul, faptul că respectivele cozi de mașini s-au format pentru că avem plăcerea de-a fi contemporani cu alte ființe umane care s-au gândit că urșii din zonă sunt tocmai buni pentru selfie-uri. Fără să țină absolut deloc cont de faptul că ursuleții din fundalul imaginii în care se produceau zâmbind cu toți dinții au și o mamă, ale cărei instincte sunt mai puternice decât cele care-și părăsesc copiii prin maternități și care sunt gata de orice sacrificiu dacă-i simt în pericol!

Probabil, dacă fauna României ar fi cuprins și animale letale chiar dacă doar le privești, ar fi existat doritori de selfie-uri chiar și cu acestea! 

SHARE