2017, sfârșitul lumii? Va fi grandios, exact cum spune Biblia! - video

03 Ian 2017

Din 2003 încoace, în fiecare an Nibiru năvălește peste Pământ undeva la începutul toamnei, stârnind sfârșitul apocaliptic al rasei omenești...

  • 2017, sfârșitul lumii? Va fi grandios, exact cum spune Biblia! - video

Această tradiție nu avea cum să se întrerupă chiar în 2017, când lumea își dorește cu și mai mare ardoare parcă prevestirea unui final grandios, exact cum îl descrie Bibilia și paginile unei noi cărți scrisă pe acest subiect - 'Planet X – The 2017 Arrival'.

Cartea, operă a necunoscutului David Meade, descrie cum "o stea-pereche a Soarelui se apropie de noi din din direcția Polului Sud". Și cum un lucru "bun" nu vine niciodată singur, în călătoria ei de nicăieri spre nicăieri, această stea va smulge de pe orbita pe care gravitează în jurul Soarelui șapte obiecte cosmice, inclusiv celebra Nibiru, o mare planetă albastră, aflată la marginea sistemului nostru solar, ascunsă și sub denumirea de Planeta X.

Meade consideră că impactul Pământului cu Nibiru, despre care adepții teoriilor conspiraționiste spun că în urmă cu sute de ani a mai nenorocit și alte planete ale sistemului solar, se va produce undeva în luna octombrie a lui 2017.

Autorul mai spune că procesul, în desfășurare, este greu de observat din cauza unghiului față de Pământ sub care se produce - "nealiniat cu elipsele de revoluție ale planetelor sistemului nostru solar, dar vine spre noi, într-un unghi oblic față de Polul Sud. Procesul este greu de observat, poate doar zburând la mare altitudine, deasupra Americii de Sud, cu un observator telescopic de cea mai bună calitate", ca să cităm cu exactitate din vorbele scrise în carte.

Recenziile menționează că pe site-ul de promovare al cărții sunt invocate numeroase evidențe științifice, dar că de fapt, o treime din carte invocă viziuni și vise, numeroase ipoteze primind argumentația supremă - "Așa a spus Dumnezeu în Biblie!".

 

Robert Vicino, un antreprenor ce profită de naivitatea oamenilor construind adăposturi nu doar adăposturi anti-atomice, ci chiar și anti-orice, dacă i s-ar cere și ar ieși bani, consimte că cele scrise în carte sunt perfect adevărate, declarând pentru tabloidul Daily Star - "Rusia construiește adăposturi pentru 40 de milioane de persoane. Asta ar trebui să ne pună pe gânduri, nu? Nu este îndoială că sfârșitul e aproape. Va fi grandios, la fel cum e descris în Biblie".

După toate acestea, trebuie menționat faptul că nimeni din comunitatea științifică nu acordă nici cea mai mică atenție acestor baliverne, NASA avertizând la fiecare invocare a planetei Nibiru că, în mod evident, aceasta nu există!

Concluzionând, după ce am mai trecut cu bine în ultimul deceniu prin câteva sfârșituri ale lumii, și în acest an unii reușesc să câștige bani, profitând de plăcerea noastră de a descoperi comploturi, cataclisme și apocalipse în imediata noastră vecinătate. Un 2017 cu sănătate!

SHARE