Sfaturi pentru suporterii argentinieni despre cum să agăţe rusoaice la Cupa Mondială: 'În primul rând, spălaţi-vă!'

16 Mai 2018

Federaţia Argentiniană de Fotbal a publicat un ghid pentru suporterii care vor însoți naționala ”pumelor” la Cupa Mondială din această vară, iar un capitol special, și apreciat, este cel denumit: "Ce să faci să ai o şansă cu o rusoaică".

  • Sfaturi pentru suporterii argentinieni despre cum să agăţe rusoaice la Cupa Mondială: 'În primul rând, spălaţi-vă!'

Ghidul, denumit "Limba şi Cultura Rusă", realizat de un profesor de limba rusă, Eduardo Pennisi, este girat de Federaţia de la Buenos Aires, și a stârnit deja controverse din cauza sfaturilor despre cum să agăţi rusoaice.

Primul dintre ele este şi cel mai puţin obişnuit: "Fetele din Rusia, ca orice altă fată, acordă o atenție deosebită dacă ești curat, miroși bine și ești bine îmbrăcat, prima impresie este foarte importantă pentru ele, aşa că atenție la imaginea ta."

"Fetele din Rusia nu le place să fie văzute ca obiecte, mulți bărbați, pentru că femeile ruse sunt frumoase, doresc doar să le ia în pat. Poate și ele doresc asta, dar vor să se simtă importante și unice. Aşa că trataţi femeia care este în fața voastră ca pe o persoană de valoare, cu propriile idei și dorințe.", se arată într-un alt paragraf.

"Nu puneţi întrebări stupide despre sex, pentru ruși, sexul este ceva foarte privat și subiectul nu este discutat în public.", recomandă un alt punct al ghidului oferit de AFA.

În fine, ultimul sfat e extrem de controversat: "În mod normal, femeile ruse acordă atenție unor lucruri importante, dar, bineînțeles, veți găsi fete care acordă atenție numai lucrurilor materiale, banilor, sau dacă arăţi bine. Nu vă faceți griji, sunt multe femei frumoase în Rusia și nu toate sunt bune pentru voi, aşa că fiți selectivi!"

Argentina va juca la Cupa Mondială din această vară în grupa D, la Moscova, la Nizhny Novgorod şi la St. Petersburg, cu Islanda, Croaţia şi Nigeria.

SHARE