Șofer, oprit de Poliție: 'Gabriela, fata asta, de la Waze, mi-a zis că sunteți pe strada cealaltă'

20 Mai 2018

Replica unui șofer care folosea aplicația Waze și a fost oprit de Poliție a stârnit amuzamentul celor care au accesat pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

  • Șofer, oprit de Poliție: 'Gabriela, fata asta, de la Waze, mi-a zis că sunteți pe strada cealaltă'

Șoferul oprit de polițiști pentru un control le-a spus agenților că ar fi trebuit să fie pe strada cealaltă, așa cum îi spusese ”Gabriela, fata asta care vorbește la Waze”...

”Dialog aseară între un șofer și un polițist. 

- Dar nu trebuia să fiți aici!

- De ce?

- Gabriela mi-a zis că sunteți pe strada cealaltă!

- Gabriela fiind cine?

- Fata asta care vorbește la Waze! Aveți ordin de serviciu pentru strada asta? Dacă mi-l arătați suflu...dacă nu aveți, nu suflu!  

Concluzii

1. Nu vă bazați pe aplicațiile de navigație pentru a ne identifica în trafic, uneori și noi le folosim! Vedeți, Waze nu le știe chiar pe toate...

2. Atunci când vă oprește, polițistul are obligația să se prezinte. Restul e legendă. Așa că nu-i cereți documente justificative de care ați aflat din postările binevoitorilor care caută soluții pentru a scăpa de lege! Asta e ca și cum vă urcați în autobuz și-i cereți șoferului să vă arate permisul, ITP-ul, testul psihologic etc!

3. Dacă sunteți reticent și agresiv nu rezolvați nimic! Din contră, asta vă poate agrava situația. Apropo, există cineva dintre dumneavoastră care a cerut ordinul de serviciu, legitimația etc. când a fost oprit de poliție într-o altă țară? Ne puteți spune și nouă ce reacție au avut polițiștii?”, scrie în mesajul postat pe pagina de Facebook a ministerului de Interne.

SHARE