Italia. Niște studente americance au dat foc bucătăriei pentru că nu știau că pastele se fierb in apă!

20 Mar 2018

După ce am aflat că 17 milioane dintre americani cred că laptele cu cacao pe care și-l cumpără din magazine e făcut de vacile maro, și ne-am făcut o idee despre cât sunt de inteligenți, n-ar trebui să mai mire pe nimeni că trei biete studente din aceeași nație, aflate la Florența, au reușit să dea foc bucătăriei apartamentului în care locuiau, încercând să gătească paste...

  • Italia. Niște studente americance au dat foc bucătăriei pentru că nu știau că pastele se fierb in apă!

Informația a fost livrată ochilor cititorilor de La Nazione, și oricât de mult ne-am dori să fie un fake news, website-ul cotidianului italian pare cât se poate de serios. 

Cele trei studente din Statele Unite, rezidente în Florența, au cumpărat spaghete de la magazin, au venit acasă și s-au pus pe gătit.

Au pus într-o tigaie spaghetele, au așezat-o pe unul din ochiurile aragazului și fiecare și-a văzut de treaba ei, așteptând cumva să zboare spre bucătărie în momentul în care pofta le-ar fi fost stimulată de mirosul mâncării italienești.

Din tot procesul de producție, fetele, tute, au uitat de un ingredient absolut necesar în fierberea pastelor - APA! După doar câteva minute nu mirosul plăcut le-a adus în bucătărie, ci fumul gros al pastelor care se arseseră în tigaie. 

Cum lucrurile păreau să scape de sub control, iar starea ”bucătăreselor” se putea caracteriza ca fiind plină de panică, au chemat pompierii, cărora le-au mărturisit, cu candoare, că habar n-aveau că e nevoie de apă să fierbi pastele...

Pentru a le diminua din rușinea pățită, un cunoscut bucătar celebru le-a oferit, în mod gratuit, ore de studiu pentru a învăța cum se gătește italienește.

Să sperăm că au învățat măcar ca atunci când vor să fiarbă ouă, să pună și apă...

SHARE