Figura lui Donald Trump a apărut în urechea unui cățel haios! - foto

06 Noi 2017

E clar că mulți vor interpreta amuzanta descoperire drept un semn, pentru că deși suntem la mii de ani distanță de momentele în care chiar trăiam așa, ne place să fim troglodiți în continuare.

  • Figura lui Donald Trump a apărut în urechea unui cățel haios! - foto

Dacă figurile unor președinți americani au fost sculptate în roca muntelui Rushmore, în urechea interioară a unui Beagle pe nume Chief se ascunde profilul președintelui american Donald Trump... 

”Dacă v-ați jucat vreodată cu un Beagle, știți cât de inteligenți, activi și curioși sunt câinii din această rasă. Chief, prietenul meu canin, dovedește din plin aceste calități fiind un adevărat năzdrăvan.

Petrece o groază de timp amușinând prin grădină, după mirosuri numai de el simțite, și, din păcate, asta face ca în urechile lui să se adune destulă murdărie.

Ne ocupăm cu grijă de igiena lui, dar trebuie să ne luptăm cu el de fiecare dată când dorim să-i curățăm urechile. Pentru că ține foarte mult la ele și și le apără cu îndârjire.

Acum am aflat și motivul, după ce i-am fotografiat interiorul urechii în timp ce dormea și vă spun că n-aș fi sesizat această imagine, dacă nu mi-ar fi atras atenția o prietenă”, spune proprietara lui Chief, o tânără britanică.

Chief trebuie sedat acum, pentru ca un veterinar să-i examineze interiorul urechii și să decidă dacă chistul trebuie extirpat sau nu.

SHARE