Un viezure tupeist a intrat în casă, a înfulecat mâncarea pisicii și s-a culcat în locul ei!

19 Oct 2017

În general se spune despre viezuri c-ar fi animale sfioase, care se feresc să de-a ochii cu omul, cu atât mai mult să intre și să-și facă de cap într-o casă, cum s-a întâmplat cu eroul acestei povești, undeva în Scoția, relatează BBC.

  • Un viezure tupeist a intrat în casă, a înfulecat mâncarea pisicii și s-a culcat în locul ei!

Viezurele a folosit ușița pisicii pentru se strecura, ca un ninja, neobservat în casă. Și s-a descurcat atât de bine în mediul în care nu mai fusese niciodată până atunci, încât a dat peste mâncare pisicii, de care s-a bucurat pe îndelete, înfulecând-o pe toată.

Cu stomacul plin, nimic n-a fost mai atrăgător decât culcușul aceleiași pisici, moale și călduros, în care s-a instalat confortabil. Atât de confortabil încât siesta s-a transformat în somn de-a binelea.

În această situație a fost găsit de proprietarii casei, care au alertat o organizație de protecție a animalelor.

”Nu cred că a realizat că a intrat într-o casă, probabil a fost atras de mirosul mâncării de pisică și apoi a simțit nevoia să se odihnească. Atunci când am întors culcușul, s-a întors spre mine și mi-a aruncat o privire plină de reproș. A văzut că ușa casei era deschisă și a zbughit-o imediat din loc”, a declarat reprezentantul organizației de protecție a animalelor, care a reușit, fără prea mare efort să pună animalul pe fugă.

Reacția celei mai afectate ființe de vizita neașteptată a viezurelui, pisica, nu a fost consemnată de jurnaliștii britanici.

SHARE