O furi rău, când tragi de păr fata care nu trebuie! - video

18 Sep 2016

  • O furi rău, când tragi de păr fata care nu trebuie! - video

Filmul postat de un adolescent american în rețeaua de socializare Vine a rulat în buclă de aproape 50 de milioane de ori, și probabil că se vor mai strânge încă și mai multe vizualizări, finalul, nefericit pentru unul dintre protagoniști făcând deliciul internauților.

Scenariul este extrem de simplu, o gașcă de băieți șicanează o gașcă de fete așezată la o masă alăturată, trăgându-le de cozi.

Printre râsete, chicoteli și comentarii se petrece drama: unul dintre puști își alege fata de cozile căreia n-ar fi trebuit se atingă niciodată, sau poate că este vorba doar de o lovitură a destinului ce nu putea fi evitată în niciun chip. 

Punctul culminant se petrece în momentul în care băiatul descoperă că pletele domnișoarei nu erau cozi, ci meșe, iar ea, extrem de enervată și de ofuscată de gest, îi repede un croșeu cu toată forța din dotare, și avea o dotare impresionantă!

În cele câteva fracțiuni de secundă, din momentul în care a rămas cu meșele în mână și până a încasat lovitura, puștanul a avut răgazul să realizeze că a încurcat-o rău de tot, după care s-a dus direct în lumea viselor, unde nimeni și nimic nu mai putea să-i facă rău!

SHARE