O grădină zoologică a pictat un măgar pentru a-l prezenta vizitatorilor drept zebra!

27 Iul 2018

După ce o grădină zoologică din China și-a înfuriat vizitatorii, după ce au încercat să le ofere pe post de leu un câine cu o blană mai bogată, iată că o alta, de această dată din Egipt, îi păcălește pe cei care-i trec porțile pictând un măgar astfel încât acesta să pară o zebră, relatează CNN.

  • O grădină zoologică a pictat un măgar pentru a-l prezenta vizitatorilor drept zebra!
  • O grădină zoologică a pictat un măgar pentru a-l prezenta vizitatorilor drept zebra!

Un tânăr egiptean spune în timp ce se afla în sanctuarul recent deschis în parcul municipal din Cairo, a remarcat faptul că de pe pielea unei ”zebre” dungile negre începeau să se scurgă. Privind mai atent animalul a descoperit că nici dimensiunile urechilor acestuia nu erau cele ale unei zebre, ci, clar, ale unui măgar.

Tânărul a publicat pe Facebook o imagine în care apare alături de măgarul transformat în zebră, sancționând gestul celor de la grădina zoologică: ”Prostia a atins noi cote în ţara asta - au luat un măgar şi l-au pictat astfel încât să pară o zebră.“

De altfel, mai mulţi biologi care au văzut imaginea susțin că în mod cert nu poate fi vorba de o zebră, directorul grădinii zoologice neagă vehement că ar fi vorba de fapt de un măgar. 

”Zebra este reală şi nu este pictată“, a declarat Mohammed Sultan pentru postul de televiziune egiptean Youm 7. Sultan a adăugat că animalele sunt bine îngrijite şi sunt inspectate în mod regulat pentru a li se asigura bunăstarea. 

 

SHARE