Alexia, fiica Andreei Esca, si Mario Fresh planuiesc sa se casatoreasca

16 Mai 2018

Daca Andreea Esca nu este doar un reper in materie de televiziune, in Romania, ci si un model in cresterea copiilor. Fiica si fiul familiei Eram sunt doi adolescenti frumosi, bine crescuti si deloc ingamfati de statutul social pe care il au.

  • Alexia, fiica Andreei Esca, si Mario Fresh planuiesc sa se casatoreasca

IN urma cu doi ani, Alexia Eram s-a imprietenit cu Mario Fresh, un tanar artist, si desi toti au crezut ca e vorba de o aventura adolescentina, care va trece in scurt timp, cei doi sunt impreuna si acum. Invitati la Antena Stars, Alexia si Mario au declarat ca au planuri de viitor impreuna. El a declarat ca a incurajat-o pe Alexia sa urmeze cursurile unei facultati in strainatate, dar ca o va astepta cat este nevoie.

"Ne-am cunoscut la lansarea piesei "Ziua mea", era la un club din Bucureşti, era pe zi, eu eram acolo cu familia şi a venit şi ea. Antonia mi-a făcut cunoştinţă. Am făcut aia tipică, îmi dai şi mie numărul tău să vorbim? Ne mai certăm, dar eu sunt foarte matur. Nu prea ne certăm şi chiar dacă ne certăm suntem lucruri de astea mărunte. Pe 30 iulie facem 2 ani. O să fie cea mai frumoasă vară din viaţa noastră că vom scăpa de BAC. Eu nu vreau afară, am aici băieţii mei. Eu am împins-o să meargă afară, i-am spus că e vorba de cariera ei şi de viaţa ei ca om", a spus Mario la Star Matinal.

Alexia nu este hotarata inca in ce tara va merge la studii, dar a spus ca probabil va pleca in Marea Britanie. IN ceea ce priveste o eventuala casatorie, cei doi sunt hotarati deja: "E am luat stilul de la mama şi tata, încerc să iau ce e mai bun de la ei, se cunosc de la 15 ani, de la 16 ani au o relaţie, la 20 s-au căsătorit", a  spus Mario. "Mi-aş dori să fie exact aceeaşi poveste şi la noi", a spus Alexia pentru Antena Stars.

 

SHARE