Ca-n povesti! Printul Harry a calatorit incognito in Romania!

12 Sep 2018

Prințul Harry obișnuiește să călătorească în țări din toată lumea, dar acum câțiva ani, când a venit în Transilvania pentru a petrece Paștele, acesta a șocat pasagerii care l-au recunoscut.

  • Ca-n povesti! Printul Harry a calatorit incognito in Romania!

În această toamnă, Prințul Harry (33 de ani) și soția sa, Meghan Markle (37 de ani) au programat un turneu oficial în Australia și Noua Zeelandă. Ca membru al Familiei Regale, Harry călătorește adesea peste hotare, atât în vizite de lucru, cât și în vacanțe personale.

Acum câțiva ani, acesta a venit în România pentru a petrece Paștele, la invitația contelui Tibor Kalnoky. Harry, a cărui avere este estimată undeva la 30 de milioane de lire sterline, a fost surprins într-un zbor low cost cu destinația Transilvania.

La acea vreme, utilizatorul de Twitter Tasya Hodges scria:  “Doamne Dumnezeule, prințul Harry tocmai a urcat în avionul meu spre România!! Cu Wizz Air!!”, consemnează Express.co.uk

Prinţul Charles, tatal lui Harry,  a cumpărat în 2006 o locuinţă în Viscri cu 15.000 de euro, pe care a redecorat-o ulterior.

Prinţul mai deţine un conac în localitatea sibiană Mălâncrav, pe care l-a cumpărat, în 2002, cu 5.000 de lire. Totodată, prinţul Charles mai are două proprietăţi în satul Valea Zălanului, Covasna şi alte 4 proprietăţi în Maramureş, în localitatea Breb.

În acel moment, Palatul Buckingham nu a confirmat vizita în România, declarând că a fost vorba despre un weekend cu prietenii apropiați.

Harry a fost surprins însă de jurnaliștii locali făcând cunoștință cu oamenii din partea locului, plimbându-se pe motocicletă cu prietenii sau gustând țuică.

 

SHARE