Cati bani le-au mai ramas castigatoarelor de la Asia Express, Raluk si Ana Baniciu?

14 Apr 2018

Cele doua fete care au luptat indarjit pentru primul loc al show-ului Antenei 1, Ana Baniciu si Raluk, au luptat si pentru suma de 30 000 de euro. Doar ca statul le-a usurat simtitor portofelele, prin impozitul aplicat: Din câștigul de 30.000 de euro pe care l-au luat de la Asia Express, statul român își reține 16%, ceea ce înseamnă 4.800 de euro. Astfel, cele două au împărțit câștigul rămas la 25.200 de euro. Fiecare dintre ele a luat 12.600 euro, după reținerea taxelor și împărțirea sumei la doi. Întrebate ce vor să facă cu banii, Raluka și Ana Baniciu au mărturisit că vor să își cumpere ampartamente în același bloc. Cele două își doresc să fie vecine.

  • Cati bani le-au mai ramas castigatoarelor de la Asia Express, Raluk si Ana Baniciu?

„Noi în mare ne-am gândit să ne luăm apartament în același bloc, vom fi vecine, practic! Eu cu o parte din bani vreau să renovez și casa părinților mei, pentru că i-am mutat de curând lângă București. Noi suntem din Deva”, a mărturisit Raluka.

„Banii practic îi vom investi în noi. Oricum, pentru noi banii nu au fost niciodată miza de la Asia Express”, a adăugat Ana Baniciu.

SHARE