Ce nu mai poate manca Ozana Barabancea dupa operatia de micsorare a stomacului?

11 Feb 2018

Ozana Barabancea a slabit aproape 40 de kilograme dupa ce a ales sa slabeasca printr-o operatie deloc usoara, cea de micsorare a stomacului. Arata superb acum, vechile costume de la Opera, dinainte de a se ingrasa, ii vin ca turnate, iar ea a ramas aceeasi persoana tonica si deschisa. Invitata la Antena Stars, Ozana a povestit cat mananca si care sunt produsele alimentare care ii dau batai de cap post operator. 

  • Ce nu mai poate manca Ozana Barabancea dupa operatia de micsorare a stomacului?

„Am reuşit să slăbesc, acum trebuie să mă menţin, nu e uşor. Am slăbit 38 de kilograme în 7 luni şi jumătate, mai am de dat jos şase kilograme pentru a reveni la silueta din liceu. Nu am reuşit să slăbesc prin diete, probabil nu am avut destul de multă voinţă. Trebuie să fac obligatoriu sport. Mă doare spatele şi e nevoie de gimnastică. De luni încep serios. Am băut lichide 10 zile după operaţie, doar lichide, supă strecurată. Acum, la şapte luni mănânc orice, mănânc să mă hrănesc, în jur de 100 de grame la masă. Sunt atentă la ce mănânc, am renunţat la ceapă şi la mămăligă caldă cu brânză, să nu îmi fie rău. Dacă nu aş fi avut o carieră în muzică poate aş fi fost actriţă. Eu scriu şi poezii, poate le voi publica cândva.” a declarat Ozana Barabancea.

Ozana a mărturisit de curând că nu-i este frică de moarte, ba, mai mult, artista știe să facă o colivă foarte delicioasă. „Fac cea mai bună colivă din lume şi pot concura cu oricine se dă specialist. O rog pe Gloria (n.r. fiica) să mă ajute. Ea spală grâul în 9 ape ( n.r. corespunzătoare celor 9 cete îngerești) şi cel mai important este fecioria ei. Am făcut pentru tatăl meu toate pomenile şi ultima dată pentru un coleg. S-a mâncat toată. (...) Nu trebuie să ne fie frică de moarte. Eu i-am pregătit pe cei pe care îi cunosc şi le-am spus că acest moment este de fapt întâlnirea cu Hristos", a povestit soprana.

SHARE