Greu de crezut! Ce n-a învățat Andreea Marin să facă până la 43 de ani

09 Aug 2018

Pentru prieteni sau necunoscuți, Andreea Marin este exponentul unei personalități puternice, cu voință, care, atunci când își dorește ceva face tot posibilul să îi iasă perfect...

  • Greu de crezut! Ce n-a învățat Andreea Marin să facă până la 43 de ani

Și totuși, cu o oarecare cochetărie, distribuită pe contul său de Instagram, Andreea Marin mărturisește public că există un lucru pe care nu a învățat să-l facă până acum, la 43 de ani: nu știe să înoate!

”Nu am învățat să înot până la vârstă asta, rușinică! Mă țin la suprafața, dau cumva din mâini și din picioare să nu mă scufund, dar ceva tot știu: să alerg ca din pușcă!

Sunt lac de apă, cum zice vecină de la bandă de alături, necăjită că ea nu scăpă de „excese” prea ușor! Așadar, compensez cumva?”, le-a dezvăluit Andreea Marin celor care îi urmăresc, cu interes, activitatea pe Instagram.

 

Nu am invatat sa inot pana la varsta asta, rusinica! Ma tin la suprafata, dau cumva din maini si din picioare sa nu ma scufund, dar ceva tot stiu: sa alerg ca din pusca! Sunt lac de apa, cum zice vecina de la banda de alaturi, necajita ca ea nu scapa de "excese" prea usor! Asadar, compensez cumva .

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

SHARE