Fiul Iulianei Tudor si-a parat mama la show-ul lui Cosmin Selesi: ‘Mama face caca cu usa deschisa’

12 Apr 2018

Invitatele lui Cosmin Selesi la emisiunea Antenei 1 “Vreau sa fiu vedeta” de joi seara au fost trei doamne din “lumea buna” a Capitalei, despre care telespectatorii cred ca stiu sa-si educe copiii astfel incat sa nu “dea din casa” chiar tot. Este vorba de Roxana Ciuhulescu, Medeea Marinescu si Iuliana Tudor.

  • Fiul Iulianei Tudor si-a parat mama la show-ul lui Cosmin Selesi: ‘Mama face caca cu usa deschisa’

Alaturarea celor trei nu este chiar intamplatoare, de obicei persoanele care au mare grija de imaginea lor intreaba, inainte de a participa, cine sunt ceilalti invitati. Astfel se ajunge ca, in show, sa intre in platou, invitati cu aproximativ acelasi nivel de educatie, cu preocupari comune.

Bineinteles, ca in orice emisiune, au existat si surprize: daca fiica Roxanei Ciuhulescu si fiul Medeei au fost blanzi cu parintii si nu i-au pus in situatii jenante, Tudor al Iulianei Tudor a dezvaluit si un detaliu mai putin placut din casa: vedeta TVR isi face nevoile cu usa deschisa la WC si ii permite fiului sa intre cand ea face baie. Mai mult decat atat, tot Tudor a spus ca, in familia lor, doar tatal este cel care face gesturile romantice.

SHARE