Harvey Weinstein, filmat în timp ce era lovit și umilit într-un restaurant - video

11 Ian 2018

Harvey Weinstein, producătorul de film aflat în centrul scandalului sexual de la Hollywood, izbucnit toamna trecută, a fost pălmuit și împins de un bărbat într-un restaurant din Arizona.

  • Harvey Weinstein, filmat în timp ce era lovit și umilit într-un restaurant - video

Weinstein venise să mănânce la restaurantul de lângă centrul de reabilitare, unde este cazat o perioadă, după ce a fost acuzat de peste 100 de femei de agresiuni sexuale.

Producătorul nu a fost bine primit de unul dintre clienții localului. Un bărbat s-a apropiat de el, l-a lovit peste față, l-a împins și a strigat la el: ”Ieși afară de aici”, potrivit The Telegraph.

Steve, bărbatul care l-a pălmuit pe producător,  a recunoscut pentru TMZ că ar fi consumat câteva pahare de alcool înainte, l-ar fi abordat sub pretextul de a face o poză cu el.

Harvey Weinstein nu a chemat poliția și a părăsit restaurantul.

Harvey Weinstein este una dintre cele mai detestate persoane din SUA după ce în octombrie, anul trecut, au ieșit la iveală peste o sută de de cazuri în care producătorul ar fi agresat sexual femei. Printre acestea se numără nume celebre precum: Angelina Jolie, Gwyneth Palltow, Ashley Judd și Rose McGowan.

SHARE