Din nou într-un scandal! Ilie Năstase, acuzat de furt de... pantofi și genți

09 Aug 2018

Ilie Năstase nu prea are parte de o imagine bună în media, parcă se simte atras și la rândul său atrage scandalul. Chiar și așa, a fost, este  și va fi unul dintre cei mai iubiți români...

  • Din nou într-un scandal! Ilie Năstase, acuzat de furt de... pantofi și genți

Ilie Năstase este acuzat de cea mai recentă dinre soțiile sale, Brigitte, că a intrat abuziv în locuinţă în care femeia se mutase după despărţire şi că i-ar fi furat genţi şi pantofi.

Aflată în vacanță, în străinătate, Brigitte a sunat la 112 şi a reclamat presupusa spargere.

Îngrijitoarea filipineză a casei în care s-a mutat de câteva luni Brigitte spune că fostul sportiv ar fi intrat în vilă pe fereastră, după ce a constatat că uşa e închisă.

“I-am spus: domnule, vă rog, nu mergeţi în dormitor că nu este nimeni înăuntru. Sunt doar eu în casă. A luat şi două tablouri de aici de pe perete”, a declarat menajera filipineză.

Îngrijitoarea a mai relatat că a sunat-o pe Brigitte când a văzut că Năstase ia mai multe articole vestimentare, pantofi, un parfum dar şi câteva genţi scumpe.

Soţia lui Năstase, aflată în Turcia, a cerut ajutor la 112. Mai mulţi agenţi au ajuns la adresa de unde au luat amprente. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal în rem pentru furt şi urmează să îl audieze şi pe Ilie Năstase.

Fostul tenismen recunoaşte că a mers acasă la Brigitte însă spune că nu a făcut altceva decât să ia ce era al lui. Năstase neagă că a intrat pe fereastră.

“Casa e și a mea, cum, să îmi sparg casa mie?!, că nu înțeleg. Ce fereastră.... eu am luat doar ce e al meu...pantofii mei”, a declarat Ilie Năstase.

Cum casa cumpărată de Brigitte este dobândită în timpul căsătoriei, iar bunurile soţilor sunt comune, este posibil ca poliţiştii să nu confirme intrarea prin efracţie şi furtul unor bunuri valoroase.

SHARE