Keanu Reeves: "Nu pot fi o parte a lumii în care soţii îşi îmbracă soţiile asemenea unor prostituate"

05 Dec 2017

  • Keanu Reeves: "Nu pot fi o parte a lumii în care soţii îşi îmbracă soţiile asemenea unor prostituate"
    Keanu Reeves

Din când în când, în media socială se răspândește cu repeziciune câte un gând, citat sau chiar scrisoare atribuită unei persoane cu o mare putere de influență, o persoană admirată intens pentru ceea ce face în viață cu adevărat.

Cuvintele lor ne cuceresc imediat și irevocabil, pentru că le regăsim undeva în adâncul nostru și am fi dorit să le spunem întregii lumi și să o impresioneze în aceeși măsură, să aibă același impact în conștiința tuturor, să îndrepte viețile tuturor pe calea cea bună, a înțelegerii, a valorilor umane.

De prin martie 2016, circulă pe internet un mesaj cu o puternică încărcătură emoțională, atribuit actorului Keanu Reeves, care l-ar fi adresat lumii prin intermediul contului său de Facebook.

Numai că există o mică-mare problemă... în ciuda faptului că s-ar potrivi perfect cu concepția sa despre lume și viață, enunțată în interviurile pe care le-a acordat unor diverse publicații, a faptului că este un filantrop, oferind  o mare parte din încasările pentru rolulurile jucate organizațiilor caritabile, Keanu Reeves nu este prezent pe nicio platformă de media socială, nu are niciun cont, nicio pagină, nu-l atrage absolut deloc modul acesta de comunicare... Concluzia o trageți singuri!

Totuși, pentru frumusețea mesajului, pentru faptul că ne-ar fi plăcut ca Reeves să strige către lume acest mesaj, citiți-l!

”Nu pot fi o parte a lumii în care soţii îşi îmbracă soţiile asemenea unor prostituate, punându-le în valoare toate atuurile fizice. O lume în care nu există conceptul de onoare şi demnitate şi pe cuvântul cărora nu te poţi baza.

O lume în care femeile nu îşi mai doresc copii, iar bărbaţii nu vor o familie.

O lume în care şmecherii se consideră de succes stând la volanul maşinii tatălui lor, taţi care cred că stăpânesc lumea şi încearcă să dovedească celorlalți că sunt un nimeni.

O lume în care care oamenii îşi declară fals credinţă în Dumnezeu, cu o sticlă de băutură în mare, fără că măcar să înţeleagă fundamentul religiei din care fac parte.

Unde gelozia este considerată o slăbiciune, iar modestia reprezintă un dezavantaj.

Unde oamenii uită ce să iubească, dar își caută cu disperare partenerul ideal.

Unde băieţii cheltuiesc banii părinţilor în cluburi, maimuțărindu-se în zgomotul unor sunete primitive, iar fetele se îndrăgostesc de ei pentru că sunt bogaţi. 

O lume în care femeile şi bărbaţii nu se mai deosebesc , în numele ”libertăţii de alegere”, iar cei care aleg o cale diferită sunt consideraţi înapoiaţi.

Eu mi-am ales calea, dar este păcat că nu am găsit, pe acest drum, oameni care să aibă aceeaşi perspectivă şi pe care doream atât de mult să-i întâlnesc”.

așa-zisul mesaj al lui Keanu Reeves

SHARE