Beatleșii și sexul - poveștile nespuse ale lui Paul McCartney

12 Sep 2018

Aflat la vârsta senectuții, Paul McCartney privește înapoi cu nostalgie la nebuniile tinereți, firești, am spune, pentru lumea extrem de ciudată în care sunt nevoiți să învețe să trăiască cei care au atins culmile succesului, așa cum a făcut-o Beatles, secolul trecut...

  • Beatleșii și sexul - poveștile nespuse ale lui Paul McCartney

Într-un interviu pentru revista GQ, Paul McCartney vorbește despre derapajele sexuale la care a luat parte alături de ceilalți membri ai Beatles, în primii ani de existență ai trupei, remarcând că poate acea vulgaritate a avut darul să-i apropie și că nimeni nu a avut de suferit din cauza lor.

McCartney povestește că, odată, când se afla acasă la John Lennon, împreună cu alți trei prieteni ai acestuia, în loc să se îmbete și să petreacă, "stăteau pe scaune și lumina era stinsă, când cineva a început să se masturbeze și au făcut toți același lucru". McCartney își amintește că în cameră strigau din când în când nume cunoscute: "Făceam, «Brigitte Bardot!» și «Oaaa!»".

Basistul Bealtes spune că Lennon mai spunea uneori nume ca Winston Churchil ca să-și încurce prietenii. "Nu era cine știe ce. Știi, e genul de chestie la care nu te prea gândești. Eram în gașcă. E cam vulgar când stai să te gândești", a adăugat acesta, într-un interviu pentru revista GQ.

"Sunt multe lucruri ca astea când ești copil. Mai târziu îți aduci aminte și spui «Am făcut noi așa ceva?». Dar erau distracții inofensive. Nu au făcut rău nimănui. Nici măcar lui Brigitte Bardot", a  spus McCartney.

McCartney spune că nu-și mai aduce aminte dacă legenda potrivit căreia chitaristul George Harrison și-a pierdut virginitatea la 17 ani, în fața colegilor de trupă, care l-au aplaudat atunci când a terminat s-a întâmplat cu adevărat, menționând că este foarte posibil să fi fost așa, dar că nu mai știe dacă era vorba de colegul său sau nu.

Paul a ținut să sublinieze că nu a participat la orgii alături de colegii de trupă și că tot ceea ce a făcut a fost să accepte serviciile a două prostituate în Las Vegas.

El și-a amintit că lui Lennon i se mai întâmplau lucruri destul de ciudate: "Un tip dintr-un club l-a luat acasă pentru că soției acestuia îi plăcea de John și voia să facă sex cu el. După ce s-a întâmplat acest lucru, John a descoperit că soțul îi privise".

McCartney a explicat și că el crede că toate aceste întâmplări pe care le-au trăit le-a făcut bine ca trupă. "Cred că, până la urmă, aceasta a fost una dintre puterile trupei, ne-a apropiat într-un fel care pentru mine a semănat mereu cu amintirile rămase celor care au făcut armata împreună", a explicat acesta.

SHARE