Cum a reușit să redevină 'stăpânul tenisului' Nole Djokovic. 'Vi-l recomand. Lucruri grozave vor apărea în viața voastră!'

10 Sep 2018

Novak Djokovic? Cine mai credea că după înfrângerea la Roland Garros în fața lui Marco Cecchinato sârbul va avea capacitea să se regenereze și să câștige două Grand Slam-uri la rând - Wimbledon și US Open? Cum a fost posibil?

  • Cum a reușit să redevină 'stăpânul tenisului' Nole Djokovic. 'Vi-l recomand. Lucruri grozave vor apărea în viața voastră!'

Nole crede că echilibrul, dorința de a învinge, i-au revenit după ce sufletul i-a fost încântat de o experiență pe munte, alături de  soția sa, Jelena.

"Ne-am așezat jos și doar am privit lumea din acea perspectivă. Am simțit o nouă inspirație, o nouă motivație. M-am gândit la tenis, la emoția pe care acest sport mi-o provoacă. Am simțit doar lucruri pozitive, de parcă aș fi primit un nou tonus pentru acest sport", a declarat Nole, potrivit BBC.

"Vă recomand să escaladați acest munte. Lucruri grozave vor apărea în viața voastră!", îndeamnă Djokovic, care a fost în vacanță alături de soția lui pe muntele Sainte-Victoire, în sudul Franței.

SHARE