Ronaldo inca o mai iubeste pe Irina Shayk: ‘N-a crezut niciodata ca il va parasi”

15 Apr 2018

Ronaldo ar putea fi cel mai fericit om din lume: are o cariera stralucitoare, copii, o iubita frumoasa, bani suficienti pentru a-si satiface cea mai nebuna dorinta. Totusi, asa cum se intampla, fotbalistul de la Real Madrid sufera din dragoste. Sau din orgoliu. Omul care ar putea cumpara orice de pe pamant este gelos pe Bradley Cooper.

  • Ronaldo inca o mai iubeste pe Irina Shayk: ‘N-a crezut niciodata ca il va parasi”
  • Ronaldo inca o mai iubeste pe Irina Shayk: ‘N-a crezut niciodata ca il va parasi”
  • Ronaldo inca o mai iubeste pe Irina Shayk: ‘N-a crezut niciodata ca il va parasi”

Cristiano Ronaldo le-a spus prietenilor lui ca inca o mai iubeste pe Irina Shayk, fosta lui iubita, de o frumusete ravasitoare, desi este intr-o relatie serioasa cu Georgina Rodriguez, cu care are si o fetita de cateva luni. Ronaldo a cunoscut-o pe Shayk in 2010 si au fost impreuna cativa ani, dupa care modelul a rupt relatia.

Un prieten al fotbalistului de la Real Madrid a spus pentru tabloidul “The Sun” ca Ronaldo inca o iubeste pe Irin, ca regreta ca s-au despartit si ca este in continuare interesat de ce face. “Cred ca s-au despartit pentru ca ea isi dorea foarte tare un copil, dar el il avea deja pe Cristiano Jr si intotdeauna a pus, pana atunci, cariera pe primul loc”, a spus sursa.

De altfel, Irina Shayk a legat repede o relatie cu actorul Bradley Cooper si au impreuna o fiica, Lea de Seine, care s-a nascut in urma cu o luna.

Prietenul lui Ronaldo a mai declarat: “Ronaldo n-a crezut niciodata ca Irina il va parasi si, chiar cand a plecat, a sperat mereu ca se va intoarce. Acum este gelos pe Bradley Cooper”.

Irina pare extrem de fericita alaturi de partenerul ei: actorul Bradley Cooper este intre “varfurile” hollywoodiene, arata extrem de bine si chiar si-a dorit o viata de familie.

SHARE