Tatăl lui Meghan Markle, infarct cu doar câteva zile înainte de nunta fiicei cu Prințul Harry

15 Mai 2018

Conform ultimelor informații vehiculate de tabloide, tatăl lui Megan Markle, Thomas, nu își va conduce fiica la altar, la nunta regală ce va acea loc pe 19 mai, la Capela St. George, a castelului Windsor.

TMZ spune că bărbatul de 73 de ani a suferit un infarct, fiind externat din spital în urmă cu șase zile și că, în ciuda unei stări stabile, nu va călători din Mexic spre Londra, pentru a participa la nunta fiicei sale.

  • Tatăl lui Meghan Markle, infarct cu doar câteva zile înainte de nunta fiicei cu Prințul Harry

”Este un moment extrem de personal pentru domnișoara Markle, petrecut cu câteva zile înainte de nunta sa. Ea și Prințul Harry solicită media, încă o dată, înțelegere și respect, sperând ca acestea să-i fie acordate și situației domnului Markle”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Meghan.

Comentariile făcute pe teama acestui subiect spun că de fapt această situație n-ar fi una medicală, ci provocată de colaborarea lui Thomas Markle cu paparazzi, cărora le-a permis să se ”documenteze” despre pregătirile pe care le face pentru nuntă, pentru 100.000 de lire sterline.

Onoarea de a o conduce pe Meghan la altar, unde-l va întâlni pe Harry va reveni fie mamei ei, Doria Ragland, fie de un membru al Casei Regale, fie poate alege să facă acest drum neînsoțită.

SHARE