Teo Trandafir, despre #metoo: Nu vii peste 20 de ani să spui ca ţi-ai cumpărat o mobilă la suprapreţ. Ai folosit-o deja

10 Mar 2018

Într-un interviu acordat gândul.info, Teo Trandafir își expune părerea despre mișcarea #metoo, fiind de părere că femeile frumoase, care au acceptat compromisul pentru a avea succes, sunt cumva ipocrite, vorbind despre asta, și contestându-și propriile fapte mult timp după aceea.

  • Teo Trandafir, despre #metoo: Nu vii peste 20 de ani să spui ca ţi-ai cumpărat o mobilă la suprapreţ. Ai folosit-o deja

”Mi se pare o mica ipocrizie aici. Dacă ai avut de spus ceva trebuia să o faci atunci când s-a întamplat. Dacă ai avut frustrări şi neîmpliniri trebuia să le scrii sau să le exprimi când era cazul.

Bineînţeles că sunt alături de femeile care…, pentru că altfel m-ar călca toată lumea in picioare, dar eu dacă aş fi fost vreodată agresată sexual aş fi vorbit atunci sau deloc.

E adevărat că vorbesc din punctul de vedere al unei femei urâte pentru că având o greutate uriaşă , în marea parte a tinereţii mele, am fost în afara oricărui pericol, niciodata nu mi-a pus mâna pe fund nimeni pentru ca nici vântul nu mi-ar fi ridicat fustele. Şi atunci o femeie urâtă e uşor să se exprime atât de categoric .

Dacă însă aş fi fost o femeie frumoasă care să fi acceptat compromisul pentru succes, aş fi inţeles că este un preţ pe care am convenit să îl plătesc . Nu vii peste 20 de ani să spui ca ţi-ai cumpărat o mobilă la suprapreţ. Ai folosit-o deja”, a spus Teo Trandafir, în interviul acordat gândul.info.

SHARE