Doar te privește și rămâi gravidă... Trump, cel mai viril președinte american!

06 Dec 2017

Bancuri, miștouri, mai bune și mai proaste, au apărut în media americană după ce prima soție a lui Donald Trump a dezvăluit într-o carte autobiografică faptul că a toți cei trei copii pe care îi are alături de președintele american au fost concepuți în timp ce avea implantat  intrauterin un dispozitiv contraceptiv.

  • Doar te privește și rămâi gravidă... Trump, cel mai viril președinte american!

Dezvăluirea a fost făcută în cartea sa, recent publicată, pe care a intitulat-o ”Ascensiunea lui Trump”.

Vestea a lăsat lumea medicală cu gura căscată, pentru că dispozitivul contraceptiv folosit de Ivana Trump, are referințe extrem de bune, fiind considerat sigur într-o proporție de 99,9%.

Un medic canadian admite că există și o rată de eșec în contracepție a dispozitivlui folosit, dar că aceasta este sub 2%, ceea ce face ca șansele ca Ivana să rămână însărcinată de trei ori să fie de 0,0008%.

Procentul acesta infim l-a făcut pe un medic ginecolog să exclame: "The Donald, our President, has super-duper IUD-busting sperm coming out of his Trump Tower" (o expresie mult mai savuroasă în engleză, decât în română).

Ivana, o femeie de afaceri de origini cehă, fost model, a fost soția lui Donald Trump din 1977 până în 1992. Cuplu a avut trei copii: Ivanka, Donald Jr. și Eric.

SHARE