'Bravo, ai stil!', scandal între Marisa și Silvia. De circul tău de 3 lei şi două cratime puse prost, m-am săturat!

10 Feb 2018

Se pare că emisiunea ”Bravo, ai stil!” dezlănțuie pasiuni mistuitoare printre concurente, ce-și dau la gioale, fără urmă de eleganță pe unde se prind una pe cealaltă. Lucru ce nu poate să ne facă să credem că nu stilul le lipsește participantelor, ci chiar bunacuviință, și vreo doi-trei neuroni și în special ”haina nu-l face pe om”...

  • 'Bravo, ai stil!', scandal între Marisa și Silvia. De circul tău de 3 lei şi două cratime puse prost, m-am săturat!

Marisa, câștigătoare a unei ediții de ”Bravo, ai stil!” îi dedică o epistolă pe Instagram Silviei, altă câștigătoare a concursului. Așadar să vedem de ce prima nu poate trăi fără să-i spună vreo două vorbe celei de-a doua...

"Când am câştigat sezonul al doilea Bravo ai stil aveam 20 de ani şi parcă a trecut un secol, nu jumătate de an. Bravo, ai stil! mi-a adus cel mai important premiu: maturizarea. Nu spun că acum sunt vreo înţeleaptă, dar sigur sunt mult mai coaptă decât eram înainte de concurs. Şi ăsta este un premiu ”pe viaţă”.

Banii se duc foarte repede dacă-i cheltui la Loft, dragă Silvia, sau dacă-i pui într-un cont de economii şi intri în ei numai când nu ai încotro. Imediat, descoperi că nu ai încotro! Banii se duc. Experienţa de viaţă RĂMÂNE.

De-aia spun că cel mai mare premiu câştigat la Bravo,ai stil! a fost să învăţ lucruri despre mine. Şi am încercat să corectez ce era greşit sau să îmbunătăţesc ce era bun.

Unele mi-au ieşit, altele mai puţin. Important este că astăzi sunt o versiune MAI BUNĂ a mea decât cea din trecut.

Nu a fost uşor să câştig acest concurs la 20 de ani, deşi am avut 16% avans în finală. Silvia avea 33 de ani când a câştigat ”la mustaţă” în faţa Cristinei Mihaela. De atunci până azi, ea nu a evoluat. Este doar o versiune mai proastă a ei: este mai furioasă, este mai agresivă, este mai mincinoasă (culmea tupeului, se dă şi sincera Universului şi ea minte şi când respiră!) şi când iese caracterul ei la lumină, întodeauna se scuză cu ”aşa sunt eu, mai nebună”.

Problema nu e că eşti nebună, ci că eşti o nebună mincinoasă, rea şi cu două mii de feţe. Oamenii din jurul ei o agasează. Toţi. Şi ori nu se ridică la nivelul ei, ori nu-i înţeleg geniul. Dar despre Silvia, in curând pe vlog!

În sezonul ALL STARS sunt mult mai organizată şi muncesc, pentru că o fac pentru MINE. Iar de circul tău de 3 lei şi două cratime puse prost, m-am săturat, Silvia.

Iar la întrebarea ”Ai stilist?”, răspunsul este: NU AM ŞI NU VOI AVEA, pentru că nu am nevoie. Am încheiat subiectul", i-a scris Marisa Silviei, și fanilor care stau atârnați de contul ei de Instagram. Probabil că va urma și o replică...

 

Când am câștigat sezonul al doilea Bravo ai stil aveam 20 de ani și parcă a trecut un secol, nu jumătate de an. Bravo, ai stil! mi-a adus cel mai important premiu: maturizarea. Nu spun că acum sunt vreo înțeleaptă, dar sigur sunt mult mai coaptă decât eram înainte de concurs. Și ăsta este un premiu ”pe viață”. Banii se duc foarte repede dacă-i cheltui la Loft, dragă Silvia, sau dacă-i pui într-un cont de economii și intri în ei numai când nu ai încotro. Imediat, descoperi că nu ai încotro! Banii se duc. Experiența de viață RĂMÂNE. De-aia spun că cel mai mare premiu câștigat la Bravo,ai stil! a fost să învăț lucruri despre mine. Și am încercat să corectez ce era greșit sau să îmbunătățesc ce era bun. Unele mi-au ieșit, altele mai puțin. Important este că astăzi sunt o versiune MAI BUNĂ a mea decât cea din trecut. Între timp, pălăria mea împrumutată fără permisiune a devenit pantofii Iulianei împrumutați cu interdicție, peste care s-a trecut mult mai repede. Muult mai repede! Pe mine m-ați frecat la melodie 3 luni, iar despre Iuliana s-a discutat mai puțin timp decât a plâns ea din cauza asta. Și civilizat și de bun simț mi se pare AȘA cum a fost în cazul ei, nu cum ați făcut cu mine. Dar să trecem peste. Nu a fost ușor să câștig acest concurs la 20 de ani, deși am avut 16% avans în finală. Silvia avea 33 de ani când a câștigat ”la mustață” în fața Cristinei Mihaela. De atunci până azi, ea nu a evoluat. Este doar o versiune mai proastă a ei: este mai furioasă, este mai agresivă, este mai mincinoasă (culmea tupeului, se dă și sincera Universului și ea minte și când respiră!) și când iese caracterul ei la lumină, întodeauna se scuză cu ”așa sunt eu, mai nebună”. Problema nu e că ești nebună, ci că ești o nebună mincinoasă, rea și cu două mii de fețe. Oamenii din jurul ei o agasează. Toți. Și ori nu se ridică la nivelul ei, ori nu-i înțeleg geniul. Dar despre Silvia, in curând pe vlog! În sezonul ALL STARS sunt mult mai organizată și muncesc, pentru că o fac pentru MINE. Iar de circul tău de 3 lei și două cratime puse prost, m-am săturat, Silvia. Iar la întrebarea ”Ai stilist?”, răspunsul este: NU AM ȘI NU VOI AVEA, pentru că nu am nevoie. Am încheiat subiectul.

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

SHARE