Ozana Barabancea: 'Vă permiteți să ne terfeliți cum vreți voi?'

11 Mar 2018

Ozana Barabancea a slabit 40 de kilograme dupa ce a suportat o operatie de micsorare a stomacului, in 2017. O companie de medicamente, care vinde, printre altele, si pastile de slabit, a folosit, fara acordul vedetei, imaginea ei, sustinand ca noua silueta este datorata respectivelor pastile.

  • Ozana Barabancea: 'Vă permiteți să ne terfeliți cum vreți voi?'

De altfel, exista o practica destul de comuna in prezent: persoane publice, care slabesc tinand tot felul de diete, sunt contactate de reprezentantii unor astfel de firme, pentru a face reclama mincinoasa: contra unei sume de bani, vedetele spun ca au scazut in greutate luand pastile.

Ozana Barabancea, insa, nu a cazut intr-o astfel de capcana si a ripostat pe Facebook:

”Să le fie rușine celor care scriu despre oameni, fără să ne întrebe, fără să se asigure ca sursele lor sunt reale! Eu m-am operat de micșorare de stomac la domnul dr. Rubin Munteanu ! Pe 20 iunie 2017! Și atât! Mă amuz de acest abuz!

Sunt tot felul de PR disperați să vândă și îmi folosesc imaginea pentru a băga pe gât medicamente de care eu nici nu am auzit ! (…) Sunteti impostori ! Ați luat imaginea mea și o folosiți fără să mă întrebați ! Alții au scris că m- am operat de exces de piele ! Ce amatori ! Arăt impecabil !

De unde și până unde vă permiteti voi să scrieti despre oameni fără să îi întrebați? Ce credibilitate mai aveți ? Cine sunteți ? Ce urmăriți ? Presa de o secunda ! Baloane de săpun, asta sunteți !

Aflu că m-am operat din presă ! Și nici măcar nu am un an de la operație . E neindicată o nouă anestezie totală înainte de un an ! Cui credeți ca scrieți ? Vă permiteți să ne terfeliți cum vreți voi ?”, a scris Ozana. 

SHARE