Radu Banciu trebuie scos de pe tv! ”Corina Chiriac, în curând o să trebuiască să o petrecem și pe asta”

29 Noi 2017

Radu Banciu a comentat, în cadrul emisiunii pe care o are la B1 TV, cazul cântăreței Sanda Ladoși, care a fost ridicată marți, împreună cu soțul ei, de procurorii DIICOT, cei doi fiind acuzați de evaziune fiscală.

  • Radu Banciu trebuie scos de pe tv!  ”Corina Chiriac, în curând o să trebuiască să o petrecem și pe asta”

La sfârșitul comentariului, Banciua făcut o afirmație absolut cretină despre Corina Chiriac, pentru care ar trebui să-i fie interzis să mai apară în media.

”Sanda Ladoși... I se impută ei și soțului ei o evaziune de un milion de dolari. Tăcea și făcea, totuși. Un fel de Dinu Pescariu, sigur, ăla la alt nivel, dar nu ai fi zis. Sanda Ladoș, cine își mai amintește de Sanda Ladoși? Cânta la festivalurile alea de doi lei pe vremea lui Ceaușescu, eu o știu mai bine, fiind din Târgu Mureș mi-au mai povestit unii și alții de ea, cum aranja ea pe acolo.

Pe vremea noastră dacă te apuca cântatul în Târgu Mureș, la Sanda Ladoș trebuie să te duci. Cum te duceai în București, dacă voiai să dai examen la teatru, la Radu Beligan. Fără Beligan nu intrai la teatru. Așa era și acolo. Aveai un pic de talent, te simțeai Aneta Franklin, te duceai la Sanda Ladoș, ea dădea verdictele la vremea respectivă.

Adică era un fel de Angela Similea a locului, Corina Chiriac. Pe Corina Chiriac să o lăsăm că în curând o să trebuiască să o petrecem și pe asta”, a spus Radu Banciu, marți, la B1 TV.

SHARE