Vocea României. Adrian Despot, desființat pe Facebook după ce a plâns pentru o concurentă: Rușine să-ți fie. Cel mai slab antrenor ever!

09 Dec 2017

Situatie în premieră a fost înregistrată vineri seară, când a avut loc, în direct, semifinală concursului de talente “Vocea României”. Adrian Despot a plâns cu lacrimi, repetat, de fericire, când a auzit verdictul publicului în privința celor doi concurenți din echipa să: în finală, a fost aleasă Andrada Crețu, în defavoarea lui Mano Raduly Botund. Despot plângea atât de tare, încât de trei ori când I s-a dat cuvântul, nu a fost în stare să formuleze o frază, astfel că, pentru a salva oarecum situația, Tudor Chirilă s-a dus să-l pupe pe crestet.

  • Vocea României. Adrian Despot, desființat pe Facebook după ce a plâns pentru o concurentă: Rușine să-ți fie. Cel mai slab antrenor ever!

Andrada a interpretat “Nothing Else Matters”, de la Metallica, iar Despot a reușit să îngaime că: “Melodia pe care ai cântat-o în seară asta este foarte importantă pentru mine. Și tu ești la fel de importantă pentru mine”, afirmație surprinzătoare, mai ales că lui Mano Raduly Botond nu i-a făcut vreo declarație încărcată de vreo semnificație de-a lungul show-ului. Pe Andrada, Despot a salvat-o de la descalificare de trei ori, conform spuselor concurenței.

Pagina de Facebook a solistului de la “Vița de vie” conține, de asemenea, reproșuri aduse lui Despot. “Prima reacție când am văzut că nu a ieșit Mano finalist: am dat unfollow acestei pagini! Nu pot să cred că cea mai bună voce a plecat din concurs! Melodia care a cântat-o Andrada îi se potrivea mai bine lui Mano! Mano a avut parte doar de piese care l-au defavorizat cu excepția “În my defence”, pe care a ales-o fără ajutorul antrenorului!”, a scris unul dintre internauti.

“Domnule Despot ați favorizat-o pe Andrada până la capăt,da? Ei bine aflați că aveți cea mai slabă voce dintre concurenții finaliști. Andrada nu e voce de finală, nici măcar nu știu cum a ajuns până aici. Să-ți fie rușine! N-aș mai îndemna vreodată că un concurent veritabil precum a fost Mano să va aleagă că antrenor. Sunteți extrem de nedrept și rasist. Privește la Tudor Chirilă și ia notițe. El într-adevăr e un OM MARE. El apreciază OMUL, indiferent de naționalitate,etnie,sex...dovadă vie CE a făcut cu Jane, care,deși nu e româncă a mers cu ea până în pânzele albe, a crezut în ea, nu s-a dat în lături o clipă. Astăzi, favorizând-o pe Andrada v-ați irosit șansele pentru finală și ați terfelit prin noroi un diamant, o voce unică ce te depășește cu mult. RUȘINE SĂ-ȚI FIE. Cel mai slab antrenor ever. De când cu venirea ta Loredana a crescut cu o treaptă”, a mai scris cineva.

“Sunt dezamăgită total ! Chiar îmi pare foarte rău pentru Mano ! Adi, iacătă că lacrimile tale din timpul concursului și-au făcut efectul .... Te-ai ales cu Andrada ..! Deci, clarr n-o să mai urmăresc acest concurs care în concepția mea este o făcătură ... Acum mi s-a dovedit lucrul acesta ..Păcat că mi-am pierdut timpul cu așa ceva…”, scrie o altă fosta fană a emisiunii.

SHARE