Bunica Laurei Cosoi a povestit de ce s-a despartit nepoata sa de Smiley: ‘Sa ii fie de bine!’

31 Ian 2018

Se poate spune acum ca fiecare si-a implinit visul: Laura este fericita, intr-o casnicie cu un om pe care il iubeste si va avea si un prunc, iar Smiley este bogat si celebru. Decizia despartirii de Smiley i-a venit Laurei intr-o seara, dupa cum povesteste bunica ei.

  • Bunica Laurei Cosoi a povestit de ce s-a despartit nepoata sa de Smiley: ‘Sa ii fie de bine!’

„L-am cunoscut pe Smiley aici, la noi pe terasă. Am stat de vorba cu el şi mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis « hai să ne căsătorim » nu mi-au plăcut, însă „A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie şi să rămână aşa. Laura a zis că nu e creştineşte să rămână o viaţă aşa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Şi apoi, Smiley ţinea foarte mult la publicitate şi la bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogati artisti. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!”, a povestit Maria Cosoi pentru wowbiz.ro

Bunica susține că totul s-a destrămat după această discuție, și chiar dacă au suferit amândoi, Laura i-a zis că ar fi mai bine să rămână prieteni.

„După ce Smiley i-a spus că nu-şi citeşte căsătoria până la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu şi s-a dus cu maşina unde are Smiley  casa, lângă o mănăstire, lângă Bucureşti. Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit şi a căutat-o şi ea i-a spus: rămânem prieteni, atât! Gata! A treia seară, el a venit şi a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost şi nepotul meu, care mi-a zis: « mamă Mioara, dacă ai şti… După concert, ne-am dus undeva şi Smiley a cumpărat cinci sticle de whisky şi ne-am îmbătat toţi, numai el nu a băut. Şi m-a rugat: Laur, vorbeşte cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbeşte cu ea ! Mamă, a plâns Smiley după Laura », mi-a zis nepotul. (…) Laura a considerat că dacă publicitatea şi câştigul sunt mai importante decât căsătoria lor, să rămână cu ele”, a completat Maria Cosoi în cele din urmă.

De când s-au despărțit, Laura și-a văzut de viața ei și are acum o familie fericită, alături de Cosmin Curticapean, în timp ce Smiley e în continuare burlac așa cum și-a dorit.

 

SHARE