Bârlad. Un cățel își așteaptă, de patru luni, stăpânul în fața spitalului în care acesta a murit

24 Apr 2018

De patru luni, de când și-a văzut stăpânul intrând pe ușa spitalului ”Elena Beldiman” din Bârlad, un cățel îl așteaptă să plece împreună înapoi, acasă.

  • Bârlad. Un cățel își așteaptă, de patru luni, stăpânul în fața spitalului în care acesta a murit

Stăpânul cățelului a fost internat în luna decembrie a anului trecut, și a decedat în urma problemelor grave de sănătate de care suferea.

În urma ambulanței a sosit și câinele bărbatului, un maidanez. Zi și noapte, cățelul stă în fața intrării spitalului, neîndepărtându-se prea mult, pentru ca nu cumva stăpânul să iasă, iar el să nu observe.  

Angajații spitalului au fost impresionați de atașamentul și devotamentul de care dă dovadă acest câine și l-au îndrăgit foarte mult.

“Încă o dată animalele ne demonstrează că sunt mai loiale decât oamenii. Nu este primul caz în care câinii pacienților decedați nu vor să părăsească spitalul unde au fost aduși. Au mai fost câteva cazuri de astfel de câini, dar cel al cățelului, pe care l-am botezat «Fetița», deși nu știu dacă e fetiță sau băiat, ne-a impresionat în mod deosebit.

Este atât de cuminte și atât de insistent în a-și reîntâlni stăpânul încât nu are cum să nu te emoționeze. Stă aici în rond și nu părăsește zona, rar mai doarme sub scările de la Urgențe. Îl hrănim cu ce avem mai bun, dar nu-i putem alina suferința oricât am vrea”, a declarat, pentru estnews.ro un brancardier de la UPU.

SHARE