Un fost fotbalist din Premier League a căzut din picioare în direct, înaintea Real-AC Milan – video

Un fost fotbalist din Premier League a căzut din picioare în direct, înaintea Real-AC Milan - video

Shaka Hislop, fost fotbalist internațional, care a activat în Premier League, acum comentator TV la ESPN,  a leșinat înaintea amicalului Real Madrid – AC Milan, chiar în timpul unei transmisii live.

În timpul unei discuții transmise live, făcute de pe marginea terenului, înaintea partidei amicale Real MadridAC Milan, disputat în această dimineață la Pasadena, reporterul ESPN Shaka Hislop a început să se clatine și a căzut în față, peste partenerul de discuție, Dan Thomas, și apoi la pământ.

ESPN a întrerupt imediat transmisia, pentru a reveni ulterior cu vești bune despre comentatorul în vârstă de 54 de ani: ”E conștient și primește îngrijiri medicale” – o ușurare și pentru fani, dar mai ales pentru membrii familiei, care urmăreau desfășurarea partidei din fața televizorului.

”Shaka e ok, vorbește. Cred că e un pic rușinat de ceea ce i s-a întâmplat. Nu e genul căruia îi place să se discute prea mult despre el”, a spus Dan Thomas, la pauză.

Thomas a  ținut să precizeze că ”e mult prea devreme pentru un diagnostic, dar cel mai important este că-i conștient și am vorbit și cu familia lui, cu soția. Important este că-i ok”.

Născut în Anglia, în 1969, Hislop și-a început cariera fotbalistică la Reading, în 1992, și a petrecut 14 ani în Marea Britanie, apărând inclusiv la Newcastle, West Ham și Portsmouth, înainte de a se transfera la FC Dallas.

De mai mulți ani el se ocupă de pregătirea portarilor echipei Universității Quinnipiac, din Connecticut, lucrează ca analist pentru cotidianul The Guardian și ca reporter la postul ESPN.