O fetiță, nou-născută, zâmbește îngerilor și tatălui său decedat

17 Dec 2017

O imagine postată pe pagina de Facebook a unei fotografe britanice a devenit virală, impresionând inimi fără deosebire de sex, religie sau statut social .

  • O fetiță, nou-născută, zâmbește îngerilor și tatălui său decedat

La prima vedere, este doar o imagine obișnuită postată pe rețelele de socializare -  a unui bebeluș care zâmbește în somn, una dintre miile care circulă zilnic, și pe care, în mod automat, o apreciezi din politețe. Însă, povestea din spatele imaginii cu bebelușul cuibărit și zâmbind într-un echipament de motociclist, e ceva cu totul neobișnuit.

Audrey, fetița din imagine, nu-și va cunoaște niciodată tatăl, împușcat de către un bărbat pe care îl considera prieten, cu o lună înainte ca ea să se nască.

Tatăl lui Aubrey era pasionat de motociclism și, ca un omagiu, mama fetiței a decis ca, la scurt timp de la nașterea micuței, să organizeze o sesiune foto din care el să nu lipsească.

Aubrey înfășurată într-un pled roz. Căpșorul îi este sprijinit pe una dintre mănușile din piele ale tatălui său, în timp ce cealaltă mănușă se odihnește pe trupul micuței, ca și cum ar ține-o în brațe.

Aubrey zâmbește și, dacă ținem cont de o credință mai veche, fetița le zâmbește îngerilor.

”A început să zâmbească imediat ce am cuibărit-o în mănușile tatălui ei, nu am avut timp să setez lumina”, a declarat Kim Stone, cea care a făcut fotografia, pentru Huffingtonpost.

”Voi înrăma această imagine, iar atunci când fiica mea va înțelege, îi voi povesti cum întreaga lume a suspinat și s-a rugat pentru ea, pentru mama și tatăl ei”, a declarat, emoționată, mama micuței.

SHARE