George Michael, în ultimul său interviu, care va fi difuzat în octombrie: “Viaţa mea a fost o pierdere de timp”

10 Oct 2017

Într-un interviu pe care l-a acordat cu doar două zile înainte de a muri şi care stă la baza unui documentar pe care canalul englezesc “Channel 4” îl va difuza pe 16 octombrie, George Michael a spus că viaţa sa a fost doar o pierdere de vreme, privită din perspectiva despărţirilor de oamenii cei mai dragi din viaţa sa.

  • George Michael, în ultimul său interviu, care va fi difuzat în octombrie: “Viaţa mea a fost o pierdere de timp”
    Dylan Martinez/REUTERS / FILE PHOTO: Singer George Michael performs at the Freddie Mercury Tribute Concert for AIDS Awareness, at Wembley Stadium, in London Britain April 20, 1992. Michael died on December 25, 2016. REUTERS/Dylan Martinez/File Photo

“Sper că oamenii se vor gândi la mine, după ce nu voi mai fi, că la o persoană cu o oarecare integritate. Îmi doresc să rămân aşa în gândurile celor care-şi vor reaminti de mine”, a spus regretatul artist în faţă camerelor de luat vederi, apoi a adăugat: “Cred că viaţă mea a fost o pierdere de vreme, un efort inutil”, amintind despre pierderea primului sau iubit, Anselmo Feleppa, care a murit de SIDA, când avea doar 27 de ani. “Nu m-am putut împăca niciodată cu gândul că nu mai este. Totul s-a schimbat. În perioada relaţiei cu el, am fost cel mai fericit om din lume”, citează metro.co.uk. “Anselmo a fost singurul om pe care nu l-am iubit în mod egoist. Şi, după pierderea lui, nimic n-a mai fost la el”, a mărturisit George Michael.

“Probabil, unul dintre motivele iubirii mele necondiţionate a fost că Anselmo m-a ajutat să accept ideea că sunt homosexual, ceea ce a fost o povară grea pentru mine, la vremea aceea. Din clipă în care l-am întâlnit, am putut asocia dragostea pentru el cu renaşterea sentimentului de a mă bucura  că trăiesc”, a mai spus George Michael.

Apoi, marele artist a explicat momentul în care Anselmo a descoperit că are SIDA. “Atunci am realizat că şi eu pot avea boala. S-a dus la medic în jurul Crăciunului, a fost unul dintre cele mai grele perioade din viaţă mea. Mi-era groază că o să-l pierd pe el, pe salvatorul meu. Apoi, mama mea s-a îmbolnăvit de cancer. Şi, de-atunci, am început să mă întreb de ce Dumnezeu m-a ales pe mine să trăiesc aceste tragedii. Atunci a fost începutul unei depresii îngrozitoare, pentru că am început să mă tem constant de moarte. Şi-acum, la 23 de ani de la pierderea lui Anselmo, nu pot vorbi despre el fără să plâng”, a mai spus George Michael.

SHARE