Jason Momoa, din Game of Thrones, s-a căsătorit cu iubirea vieții lui, actrița Lisa Bonet: “O iubesc de când aveam opt ani”

12 Noi 2017

Desi cei doi sunt împreună de mulți ani și au doi copii copii împreună, o fetiță, Lola Iolani Momoa, și un băiețel, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa, cei doi s-au căsătorit în octombrie în acest an. Lisa Bonet, soția lui, a fost căsătorită cu Lenny Kravitz și au o fiica, Zoe.

  • Jason Momoa, din Game of Thrones, s-a căsătorit cu iubirea vieții lui, actrița Lisa Bonet: “O iubesc de când aveam opt ani”
  • Jason Momoa, din Game of Thrones, s-a căsătorit cu iubirea vieții lui, actrița Lisa Bonet: “O iubesc de când aveam opt ani”

Momoa, invitat într-un talk-show, a povestit că este îndrăgostit de Lisa Bonet de când avea 8 ani. “Am văzut-o la televizor și am plăcut-o instantaneu, a fost ceva de genul: Mami, o vreau pe fata aia!”, a spus el. “O iubesc de atunci. Am întâlnit-o mulți ani mai târziu, când un prieten comun a dat o petrecere și ne-am întâlnit. Când am văzut-o, îmi venea să sar în sus de bucurie!”, a ras el.

“Până n-am avut copiii, nu i-am povestit niciodată că am dorit-o încă de când eram copil, să nu creadă că-s vreun hărțuitor sau un bărbat cu probleme psihice. Intotdeauna a fost o regina pentru mine”, a povestit el. Lisa Bonnet este mai în vârstă cu 11 ani decât Jason Momoa.

 

 

 

SHARE