Liviu Varciu s-a despartit de Anda Calin, mama fetitei lui

02 Iul 2018

La nicio lună de la botezul fetiței lor, povestea de dragoste dintre Liviu Vârciu și Anda Călin a luat sfârșit! Totul s-a terminat între cei doi și nu mai este nici o cale de întoarcere. De altfel, Varciu a lasat sa se inteleaga, ori de cate ori a fost invitat la Capatos, ca relatia lui cu Anda scartaie, din cauza ca ea ar fi extrem de geloasa.

  • Liviu Varciu s-a despartit de Anda Calin, mama fetitei lui

Liviu Vârciu este cel care a declarat că decizia a venit după ce și-au dat seama că nu se potrivesc, și nu se pune problema infidelității.

“Dragi prieteni, asa cum ma stiti, eu sunt un om sincer. Stiu ca mereu v-a placut asta la mine si nu o sa va dezamagesc nici acum. Vreau sa va anunt ca eu si Anda, mama copilului meu, nu mai forman un cuplu. Am decis sa mergem pe drumuri separate.

Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunata, dar stiti si voi cum e viata: uneori pur si simplu oamenii nu se potrivesc, oricat ar incerca.

Impreuna avem un ingeras de fetita. Ea este si va fi prioritatea noastra. Vom fi impreuna la toate momentele importante din viata ei. Impreuna. Vreau sa ii multumesc Andei pentru ca este o mama buna . Va pup si va iubesc!”, a scris actorul pe o retea de socializare.

SHARE