Omid, de la 'Visuri la cheie': 'Nu as mai fi putut sa mai fac si asta'

30 Iun 2018

Cum echipa "Visuri la cheie" se schimba in acest sezon, unul dintre cei mai iubiti membri ai ei, arhitectul Omid Ghannadi spune ca va privi emisiunea de acasa, de la televizor, si va ramane un fan infocat. Intr-un interviu acordat cotidianului Libertatea, Omid a marturisit de ce a parasit show-ul Pro TV de mare audienta. 

  • Omid, de la 'Visuri la cheie': 'Nu as mai fi putut sa mai fac si asta'
  • Omid, de la 'Visuri la cheie': 'Nu as mai fi putut sa mai fac si asta'

„Nu aș mai fi putut să mai fac și asta. Este adevărat, dar emisiunea este în mâini foarte bune și chiar sunt mai multe mâini și sunt și eu, în sfârșit, în calitatea omului care se uită la emisiune și rămâne surprins. Crede-mă că după doi ani de „Visuri la cheie”, ajungi la un punct în care nu te mai gândești la ce ai fi făcut tu și te bucuri doar de ceea ce vezi acolo”, a spus el.

Ce face in continuare? Impreuna cu Alina Vilcu, colega sa de emisiune, preda cursuri de arhitecura si de design tuturor celor pasionati si interesati de acest domeniu, desi Omad exclude din start ideea ca va fi un profesor in adevaratul concept al termenului.

"Noi ne-am hotărât de la bun început să fie un curs diferit și cred că în primul rând am reușit să obținem lucrul ăsta încercând să ieșim un pic din banca facultăților și școlilor, și să creem așa o atmosferă relaxantă. Oamenii stăteau la un moment dat pe scaune cu picioarele ridicate, am avut un coleg care-și lua câte o bere.

Despre asta este vorba. Noi am povestit foarte multe lucruri care nu țin de design interior, care nu țin de arhitrectură, am povestit foarte multe lucruri care țin de experiența noastră proprie și nu în ultimul rând am învățat și noi foarte multe lucruri de la acești oameni pentru că toți sunt oameni maturi, cu experiență profesională și în domeniul nostru, ceea ce lipsește și se construiește în ani de zile este de fapt seriozitatea, iar ei au venit deja cu un pachet de seriozitate, din alte domenii, din alte meserii și tot ce le trebuia era un pic de curaj”, a spus Omid pentru Libertatea.ro

Fosta vedeta PRO TV este de origine persană, este căsătorit și are un băiețel care s-a nascut in 2016. Adela Pirvu, cea de-a treia membra a show-ului, va putea fi urmarita in noul sezon.

SHARE