Pentru cine a scris Tudor Chirilă piesa “Nu am chef azi”

09 Noi 2017

Piesa “Nu am chef azi”, scrisă de Tudor Chirilă în vremea când cânta în formația Vama Veche, I se datorează unei actrițe foarte cunoscute și apreciate a zilelor noastre.

  • Pentru cine a scris Tudor Chirilă piesa “Nu am chef azi”
  • Pentru cine a scris Tudor Chirilă piesa “Nu am chef azi”

Inainte de relația cu Florin Piersic, în urmă căreia a apărut pe lume frumoasă Sonia, artista Dorina Chiriac a fost prietenă, mulți ani, cu Tudor Chirilă.

”M-am certat cu iubita mea de-atunci – Dorina Chiriac – într-o seară, după care m-am aşezat la masă şi am scris, în 20 de minute, „Nu am chef azi”. Prin ’96, oamenii o duceau foarte greu în România. Știu că există concepţia că oamenii trebuie să stea împreună pentru copiii lor; e o formă de ipocrizie pentru că relaţiile se deteriorează adesea, oamenii se înşală, îşi vorbesc urît, îşi subminează familia”, dezvăluia Tudor Chirilă într-un interviu pentru revista Playboy, informează libertatea.ro

Si nu a fost vorba de un “foc de paie”, relația lor a durat șapte ani. Cei doi s-au cunoscut în anii studenției. „Tânărul Tudor de 19 ani activă că un rebel fără cauză. Pe mine bărbaţii m-au cucerit cu non-abilităţile lor. În ceea ce-l priveşte pe Tudor pot să spun că m-a atras în momentul în care l-am văzut dansând.

Dansa cu o credinţă imensă, cu bucurie, cu exuberanţă, foarte organic, dar, cumva, la ora aia, neterminat în mişcări. În afară faptului că e un artist integru, Tudor Chirilă e un om integru. Tudor m-a ajutat foarte mult. Acum vorbesc cu această voce şi datorită lui. El m-a văzut pe scenă şi mi-a atras atenţia că s-ar putea să am nişte probleme”,  spunea de curând Dorina Chiriac despre Tudor Chirilă, la emisiunea prezentată de Andreea Esca la Europa FM.

 

 

 

 

 

 

SHARE