Teo Trandafir: “Am sub 70 de kilograme”. La 21 de ani, se îngrășase 90 de kilograme în nouă luni

19 Noi 2017

Lupta lui Teo Trandafir cu kilogramele a luat sfârșit, în urmă cu trei ani, când vedetă a hotărât să facă o operație de micșorare a stomacului. Din acel moment, Teo a slăbit dramatic. La 21 de ani, din cauza unor dereglări hormonale, ea s-a îngrășat 90 de kilograme, da, 90 de kilograme, în nouă luni de zile.

  • Teo Trandafir: “Am sub 70 de kilograme”. La 21 de ani, se îngrășase 90 de kilograme în nouă luni

“Dupa 21 de ani când am luat-o eu la trap, m-am dereglat hormonal. Prima oară am luat 25 de kilograme din ianuarie până în martie și până în septembrie vreo 50 de kilograme. Am ajuns de la 50 și ceva de kilograme la 140 de kilograme în 9 luni. Pentru mine a fost ceva incredibil, o trauma sinistra.

Cand te îngrași, ai transformări la nivelul pielii, părului, eu cred că îți crește capul și ți se rărește părul pentru că ai piele multă pe ține. Atunci, la 21 de ani, mi-am făcut analize, tiroide, de toate, și doctorul mi-a spus că nu sunt în halul asta de dereglată, încât să mă fac atât, că nu știe ce ar putea să fie. Am zis că nu am ce face, că, dacă așa trebuie să trăiesc, așa voi trăi. Este infernal”, a povestit Teo, în urmă cu ani de zile.

In prezent, vedetă spune că ar mai slăbi, dar lumea spune că este prea mult. “Mie mi-ar plăcea să mai dau un pic jos, dar nici eu nu prea mai simt de pe unde! Ştii cum e, parcă m-am ţăcănit, zău îţi spun! Ştii că eu am două ţăcăneli, la ghete şi la kilograme, veşnic nu am suficiente ghete şi veșnic am prea multe kilograme! De aceea, acum, aş dori să fiu şi mai suplă. Dar, per total, e bine, chiar foarte bine”, a declarat Teo Trandafir, potrivit ONE.

“Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Dimineața, mănânc același lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna îmi pun pe farfurie două feliuțe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluță și o apă și gata. Pe urmă, ajung la serviciu.  Acolo, sistematic îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai…o descânt, nu o pot savura dintr-o dată, că oamenii obișnuiți. După aia, în timpul emisiunii, îmi mai iau pufuleți dacă mi se face rău de foame. La final, mai aștept la “pomană”, poate mă mai cheamă și pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit! Practic, sincer vorbind, banii de mâncare au dispărut!”, a spus vedeta.

“Am slăbit tot ce mă deranja, nu ştiu să spun sigur cât, căci nu m-am cântărit  în kilograme, medicii mă verifică! Cert este că am sub 70 de kilograme, ceea ce mi se pare uriaş, fantastic chiar faţă de câte aş fi putut avea”, a conchis prezentatoarea TV.

 

 

 

 

SHARE