Teo Trandafir: ‘Chiar am fost un copil mediocru, nu am ieşit în evidenţă cu nimic, nu am luat premiu niciodată, am luat menţiune’

26 Iun 2018

Teo este vedeta de televiziune de ani de zile, cu tot ce inseamna asta, a fost pe val, a facut audiente uriase, o iubea o lume intreaga, apoi a cunoscut si reversul medaliei, cand toata munca i-a fost contestata, cand nu putea iesi cu saptamanile din casa, pentru ca paparazzii erau nelipsiti si o vanau si in cele mai grele momente ale vietii ei.

  • Teo Trandafir: ‘Chiar am fost un copil mediocru, nu am ieşit în evidenţă cu nimic, nu am luat premiu niciodată, am luat menţiune’

Din toamna, va fi gazda unei emisiuni noi la Kanal D, “Vrei sa fii milionar?”, dar isi va pastra si formatul cu care s-a consacrat la acest post de televiziune, “Teo”. Intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, Teo vorbeste despre copilarie, dragoste, munca de televiziune, copil sau paparazzi.

Intrebata fiind daca a fost afectata, in vreun fel, in copilarie de divortul parintilor ei, Teo a raspuns transant: “Nu. Copiii care dau foarte mult vina pe părinţi pentru pe eşecul lor sunt rataţi pentru că nu au înţeles nimic. Foarte mulţi dintre cei care mă înconjoară spun că nu au reuşit pentru că mama i-a certat, tata nu le-a insuflat anumite lucruri, părinţii au divorţat sau mămica a decedat. Nu, ai ratat pentru că ai ratat. În prima lună poţi să plângi, în primul an poţi să plângi, dar dacă plângi 20 de ani pentru că mămica te-a certat eşti prost”.

A continuat apoi: “Mie exact asta mi s-a întâmplat. Eşti un copil de nota „şapse“, eşti un copil mediocru, nu o să fii niciodată în stare de nimic. Şi ca să le arăt că nu este aşa am fost în stare să muşc din cer. Şi mă bat cu oricine acum, doar ca să-i arăt lui tata că nu a avut dreptate. Chiar am fost un copil mediocru: nu am ieşit în evidenţă cu nimic, nu am luat premiu niciodată, am luat menţiune.

Mi-am zis: Băi, stimată fată. Eşti un copil mediocru, de nota şapse, nu ai putea performa în nimic, nu vei putea să stai cu ăştia toată viaţa. Cum facem? Hai să performăm, boss! Şi m-am pus pe un sfânt învăţat şi pe o sfântă desfacere. A fost ca o renaştere, ştii cum a fost la italieni, am fost Leonardo da Vinci combinată cu Galileo Galilei, altoită cu Giordano Bruno. I-am mâncat pe micuţi că nu se mai putea. Nu eram în stare de nimic. 

Vedeta TV a vorbit și despre perioada în care nu a mai fost prezentă pe micile ecrane.

“Televiziunea are o parte bună şi o parte proastă. Partea bună este cea evidentă: că apari la TV, că-ţi faci treaba şi îţi iei banii. Partea proastă este cea în care te hăituiesc paparazzi ca pe un câine prin boscheţi. Dacă renunţi la televiziune, rămâi cu partea proastă. În acea perioadă am fost şi săracă, şi hăituită de paparazzi prin boscheţi. „Iată în ce hal a ieşit vedeta“. Eram săracă rău, rău. Cum voiau să ies? Nişte oameni care nu au înţeles nimic. Dar e treaba lor. Ei se justifică spunând că-şi câştigă astfel existenţa.

 Când am divorţat s-au mutat în faţa casei mele, la propriu, cu băgăjele, cu apă, îşi împărţeau unul altuia mâncare şi eu sufeream în casă îngrozitor. N-am putut să o scot pe fiică-mea din casă o săptămână. Cretinii spun că trebuie să-ţi asumi. Nu trebuie să-ţi asumi. Eu, de exemplu, dacă trebuie să merg pe stradă cu un bărbat, care arată măcar de departe ca un om, e clar că este: iubitul secret, bărbatul misterios, câteodată se întâmplă să fie câte 2-3. Dacă vine unul să mă ajute să-mi pun motorină-n rezervor, nu înseamnă că după îmi pune şi „mo-to-ri-nă-n re-zer-vor„”, a explicat ea.

SHARE