Teo Trandafir, despre miracolul vieții sale: Trăgeam să mor şi toată lumea îmi spunea asta

10 Mar 2018

Teo Trandafir a vorbit, într-un interviu acordat gândul.info, despre cel mai dificil moment al vieții sale, clipa în care a simțit că s-a petrecut un miracol, și e vorba doar de puterea pe care o are un om asupra altuia, în nevoie, de puterea speranței și a încrederii în bine.

  • Teo Trandafir, despre miracolul vieții sale: Trăgeam să mor şi toată lumea îmi spunea asta


"Au existat mai multe. Cel pe care mi-l amintesc este momentul în care am descoperit puterea unui om asupra unui alt om.

Trăgeam să mor. Nici măcar nu ştim dacă verbul se poate conjuga pentru că nu l-am auzit niciodată conjugat: eu trăgeam să mor , tu trăgeai să mori , el/ea trăgea să moară.

Trăgeam să mor şi toată lumea îmi spunea asta. Şi în viaţa mea a apărut un om care mi-a spus : “Ce ştiu ăştia, toţi nişte proşti! Aici eu sunt Dumnezeu!”.

Şi-am ştiut în clipa aia că este exact aşa şi că viaţa mea se va schimba într-o proporţie care depinde de mine în ultimă instanţă, dar că miracolul s-a produs: eu am văzut că un om poate salva un alt om prin puterea cuvântului.

Şi nu era vorba despre Dumnezeu, era un om în carne şi oase ca tine şi ca mine. Oamenii pot salva alţi oameni sau pot ucide oameni cu forţa cuvântului lor", a spus Teo, într-un interviu acordat gândul.info.

SHARE