Un bărbat şi-a dat încălţările din picioare, ultimul tip de Nike, unui cerşetor. Povestea a devenit virală! 

20 Oct 2017

Presă internaţională şi internauţii a preluat o ştire despre un bărbat de 36 de ani, manager de vânzări, care văzând un cerşetor desculţ pe stradă, i-a oferit pantofii lui sport preferaţi, Nike Air Max, în valoare de 120 de lire sterline. Poza momentului face înconjurul Globului. 

  • Un bărbat şi-a dat încălţările din picioare, ultimul tip de Nike, unui cerşetor. Povestea a devenit virală! 
  • Un bărbat şi-a dat încălţările din picioare, ultimul tip de Nike, unui cerşetor. Povestea a devenit virală! 

Povestea sună astfel: Craig Wells lua masa, împreună cu soţia şi cei trei copii la un restaurant din Nottingham, când a văzut pe geam un cerşetor care purta doar o pereche de şosete rupte, astfel că a ieşit din restaurant în fugă să vorbească cu el, relatează Daily Mail. 

“I-am spus soţiei mele că mă întorc într-un minut şi-am ieşit pe uşa. M-am dus la el şi mi-a spus că n-are nicio pereche de pantofi, aşa că l-am întrebat ce număr poartă. Mi-a spus că 42 şi, cum eu aceeaşi măsură, mi-am scos încălţările şi I le-am dat”, a povestit Wells.

“Puţine momente m-au impresionat mai tare în viaţă: a izbucnit în lacrimi, mi-a mulţumit şi m-a îmbrăţişat cu putere. Câţiva oameni din restaurant au văzut aceste momente şi au venit să ne fotografieze. Omul acela avea nevoie de pantofi mai mult decât mine, a fost foarte simplu. Vreau să fiu bine înţeles: nu vreau laude. Îmi doresc foarte mult că oamenii de peste tot să-mi urmeze exemplul şi să fie sensibili la nevoile celor mai puţin norocoşi”, a mai spus Wells.

SHARE