Oradea. Păruială între trei doctoriţe la Spitalul Județean, de la nişte mesaje pe WhatssApp

Oradea. Păruială între trei doctoriţe la Spitalul Județean, de la nişte mesaje pe WhatssApp

Trei rezidente de la secția Infecțioase II, din cadrul spitalului Județean Oradea, nu s-au sfiit deloc să se ia la bătaie chiar pe holul unității medicale, oferind un spectacol inedit pacienților.

Potrivit declarațiilor managerului, discordia între cele trei cadre medicale, se presupune educate și civilizate, a pornit de la un schimb de replici făcut pe grupul de WhatssApp, care pare să aibă legătură cu locul de baștină al fiecăreia dintre ele.

”Una dintre rezidentele implicate este originară din Oltenia, una este din Maramureș, iar una e bihoreancă. Se pare că incidentul a pornit de la un mesaj trimis de una dintre ele pe grup, iar celelalte două au reacționat cu agresivitate. S-a ajuns la păruială, până le-a despărțit dr. Csep”, a declarat managerul spitalului, dr. Gheorghe Carp, notează ebihoreanul.

Un martor a declarat că cele două rezidente au început să țipe una la alta până au ajuns să se lovească.

”Au început, de față cu colegii, să strige una la alta și apoi să se lovească”, a descris scena un martor.

Pentru a rezolva situația și a preveni alte conflicte care să degenereze cu la fel de multă agresivitate, șeful secției ar fi declarat că va aplica o măsură disciplinară asupra uneia dintre ele, mutând-o în altă secție din cadrul spitalului.