Cum a slabit chef Catalin Scarlatescu zeci de kilograme: ‘Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu’

16 Apr 2018

Evident, ca o slabire drastica, cum este cea prin care a trecut Catalin Scarlatescu, necesita un regim draconic si o vointa de fier. Nu doar scoaterea painii din alimentatie a condus la acest rezultat, asa cum se vede din declaratiile celebrului chef, facute la lansarea unor produse alimentare din carne.

  • Cum a slabit chef Catalin Scarlatescu zeci de kilograme: ‘Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu’

In urma cu trei ani, Scarlatescu cantarea 123 de kilograme. Dupa prima luna de regim, a “scapat” de 20 de kilograme.

„Am slabit pentru ca nu am mancat paine, nu ca vrea sa ma ia Gina Pistol de barbat. Preferam un sendvis cu mezeluri, toti mancam, dar am uitat sa gatim. Eu am slabit si va recomand sa va uitati bine pe ce dati banii. Nu va zgarciti cu stomacul vostru! Investitia cea mai mare este ce bagati in voi”, a declarat Catalin.

„Eu îmi aduc aminte că acum trei luni și jumătate aveam 123 de kilograme. Eram un taur așa și într-o lună de zile am ajuns la 100. N-am mai mâncat. Iar de la 100 am ajuns la 108, doar din cauza faptului că am implementat meniul la berărie și a trebuit să mănânc.

Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau și toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine și am zis, gata, trebuie să slăbesc. Și acum mă apuc iar de slăbit. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez și n-am mai fumat, la fel pot să zic orice”, a mai spus el.

"Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool. Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate”, a marturisit, in cele din urma Scarlatescu.

 

 

 

SHARE