Prof. Dr. Pavel Chirilă, despre legea vaccinării obligatorii: Statul Israel își protejează poporul, senatorii români - NU!

31 Oct 2017

Ministerul Sănătății a depus un proiect, care a fost aprobat de Senat, în care se dorește impunerea vaccinării obligatorii, iar în cazul refuzului din partea părinților, aceștia ar putea fi chiar sancționați.

  • Prof. Dr. Pavel Chirilă, despre legea vaccinării obligatorii: Statul Israel își protejează poporul, senatorii români - NU!

În spiritul părerilor pro sau anti vaccinare, pentru că doar un om informat poate avea o părere pertinentă într-o dezbatere de idei, prezentăm punctul de vedere al prof. univ. dr. Pavel Chirilă, care, prin intermediul ActiveNews, a trimis un mesaj senatorilor care au aprobat legea vaccinării obligatorii.

”Legea vaccinării OBLIGATORII a trecut ”cu bine" prin Senat. Votul este tipic pentru populația românească și pentru conducătorii pe care îi merită, - nu pentru poporul român: 99 - pentru vaccinarea obligatorie, 0 - abțineri, 1 - împotrivă. Înțelegem din acest vot că populației din România îi place foarte mult ceva ce este obligatoriu.

Votul acesta exprimă cel mai bine puterea anestezică a PARTIDULUI UNIC de altă dată. Ana Pauker, Dej și Ceaușescu s-ar fi bucurat să prindă aceste vremuri. Într-o problemă atât de spinoasă și controversată în întreaga lume, pentru senatorii români nu există dileme, ci numai certitudini.

Totuși există o avertizare: luăm la întâmplare prospectul românesc și israelian al vaccinului IMOVAX (Autorizație ANM 45962012). În prospectul românesc sunt consemnate două reacții adverse ușoare (cum s-ar zice ”bun vaccinul") iar în prospectul din Israel al aceluiași vaccin și al aceluiași fabricant sunt 14 reacții adverse posibile dintre care două sunt foarte grave putând evolua spre deces (reacție anafilactică și șoc anafilactic).

De ce??? Pentru simplu motiv că Statul Israel își protejează poporul, iar senatorii români - NU. Când s-a lansat vaccinul Gardasil și Cervarix, Ministerul Sănătății a susținut cu tărie că nu există reacții adverse. Astăzi, după 10 ani, Tratatul de Imunologie al lui Yehuda Shoenfeld - marele imunolog de la Universitatea Tell Hashomer din Israel - arată că Centrele de Supraveghere Vaccinală au comunicat 21.301 reacții adverse dintre care 3.310 reacții grave, incluzând 69 decese.

Stimați senatori,
În prospectul mai multor vaccinuri din întreaga lume și în realitate apar reacții adverse grave: paralizii, encefalite, șocuri anafilactice, moarte subită. E bine să știți că după prima paralizie sau deces postvaccinal din România, legea pe care v-ați dat-o singuri vă va apăra, dar conștiința dumneavoastră NU. Ea o să vă aducă aminte în fiecare zi de numele acelui copil. E bine să citiți cu atenție legea pe care ați aprobat-o. După procentul de la vot, ați votat-o, dar nu cred că ați citit-o.

Vă aduc aminte Art.6: În ”situații epidemiologice speciale vaccinarea va fi obligatorie pentru întreaga populație", adică și pentru dumneavoastră. După râvna și graba cu care ați votat-o, România este într-o situație epidemiologică specială: ”mari" epidemii de rujeolă, cea mai mare incidență la cancerul de col uterin (a se vedea farsa HPV), tuberculoza de 10 ori mai incidentă în România decât media europeană etc. De aceea ar fi bine să vă prezentați la medicul de familie și ”să vă ridicați mâneca spre vaccinare” ca să ne convingeți că votul Dumneavoastră a fost conform cu ceea ce v-a dictat conștiința.

Dacă într-o zi Directiva Europeană va trimite jandarmii înarmați cu seringi ca să vaccineze adulții și vă va încolona, vă rog respectuos să faceți un pas în față fericiți că ați fost obligați să vă vaccinați și că a fost cea mai frumoasă zi din viața Dumneavoastră. Curaj!!!

Prof. Dr .Pavel Chirilă”.

SHARE