Isabelle Adjani: Vaccinarea este o crimă împotriva imunității, care în 20 de ani, va fi considerată drept o crimă împotriva umanității

27 Sep 2017

În Franța, decizia responsabilitor din Sănătate de a impune în mod obligatoriu vaccinarea nou-născuților încă opt noi vaccinuri, pe lângă cele trei, deja existente, a polarizat societatea. Printre cei care în ultimele zile s-au ridicat împotriva acestei decizii se numără și actrița Isabelle Adjani, care a vorbit despre pericolul vaccinurilor, într-un interviu pentru postul de radio  France Inter, în emisiunea "Grand Atelier".

  • Isabelle Adjani: Vaccinarea este o crimă împotriva imunității, care în 20 de ani, va fi considerată drept o crimă împotriva umanității

Mesajul ei nu a fost preluat de mass-media din Franța, dar a ajuns viral pe rețelele de socializare. E un punct de vedere, nu trebuie să ni-l însușim, dar nici să-l ascundem, decizia aparține fiecăruia dintre noi, în urma unei bune informări, și asta înseamnă a asculta opiniile ambelor tabere...

"Nou-născuții nu au un sistem imunitar suficient de dezvoltat pentru a lupta împotriva celor 11 boli inoculate prin cele 11 vaccinuri. Ce este de fapt și de drept un vaccin? Este un compus de viruși!

Pentru mine este un exemplu clar despre cum se încearcă distrugerea chintesenței biologice a ființei umane încă de la naștere! Nu e altceva decât o minciună științifică construită pe teama oamenilor. Iar eu am ales să nu-mi fie frică!. Vaccinarea este o crimă împotriva imunității, care în 20, poate 50 de ani, va fi considerată drept o crimă împotriva umanității", a afirmat Isabelle Adjani, în cadrul interviului. 

”Vreau să depășesc profilul meu artistic și să vă vorbesc din punctul de vedere al unei mame care nu și-a vaccinat copiii. Am luat decizia de a nu-i vaccina în momentul în care am descoperit marele demers propagandist al industriei farmaceutice și al laboratoarelor al cărui unic țel este de a face bani pe seama sănătății oamenilor.

Copii mei s-au dezvoltat foarte bine, în îngrijirea lor am urmat calea homeopată, fitoterapie, etc., și vreau să vă spun că fiul meu, în vârstă de 20 de ani, nu a luat niciodată un antibiotic.

Nu sunt radicală, am văzut părinți care au administrat medicamente în exces copiilor lor, despre care pot să afirm că sunt pe jumătate morți, judecând după declinul lor fiziologic și biologic. Eu însumi am fost tratată, de la o vârstă foarte fragedă cu supradoze de antibiotic și mi-au trebuit ani de zile pentru a mă curăța”, a declarat Adjani.

"Aluminiul este o substanță toxică ce nu ar trebui să existe în vaccinuri. Ceea ce mă frapează însă este faptul ca profesorul Alain Fischer, președintele Comitetului de Vaccinare, și un susținător al acestei campanii, a omis să declare faptul că are legături foarte strânse cu laboratoarele Sanofi, el primind în 2013 premiul Sanofi-Pasteur.

De asemenea,  Ministrul Sănătății, Agnes Buzyn, face parte din comitetul director a două laboratoare implicate  de vaccinuri: Novartis și Bristol-Meyers Squibb. Mă scuzați, dar și eu am documentele mele, îmi fac temele!

Mi-aș dori să pot înțelege cum oameni care au interese financiare în luarea acestor decizii, pot interveni în situații menite să ne protejeze sănătatea?!” a mai spus Adjani.

”Referirea pe care o face domnul Prim-Ministru la Pasteur, este o idee proastă. Ar trebui să citiți cartea doctorului Eric Anclet - ”Pentru a termina cu Pasteur, un secol de mistificare științifică”, care demonstrează că Pasteur nu a fost chiar cine credeam. De asemenea, pentru o informare  corectă, aș dori să recomand părinților cartea semnată de Sylvie Simon, un jurnalist medical, care a dovedit un curaj remarcabil - ”Ceea ce ni se ascunde cu privire la vaccinuri”

Ni se spune că exită țări în care vaccinarea este obligatorie, dar vreau să spun că în țări ca Austria, Germania, Olanda, Marea Britanie, Norvegia, Luxemburg, Spania, această obligativitate a fost ridicată, vaccinurile fiind doar recomandate”, a concluzionat Adjani.

Isabelle Adjani, despre obligativitatea vaccinarii

SHARE