Un bărbat suspect de cancer şi-a găsit jucăria pierdută, după 40 de ani, unde nu se aştepta

26 Iun 2018

Un bărbat fumător, în vârstă de 47 de ani, din SUA, s-a prezentat la medic, acuzând o tuse sacaitoare care nu ceda la niciun medicament.

  • Un bărbat suspect de cancer şi-a găsit jucăria pierdută, după 40 de ani, unde nu se aştepta

Diagnosticat initial de cancer, in urmă radiografiei, s-a depistat o pată pe plămân, care, până la urmă s-a dovedit a fi un con de circulaţie, de jucărie, pe care pacientul îl primise într-un set Playmobil, când avea 7 ani. 

Medicii au rămas suprinşi că jucăria a rămas nedetectata atâta timp şi au declarat că este primul caz din lume de corp străin traheobronsic care nu a făcut probleme timp de 40 de ani. Doctorii cred că, fiind mic atunci când a inhalat conul, plămânii s-au dezvoltat în jurul jucariei. 

Şi cu această ocazie medicii trag un semnal de alarmă: copiii trebuie supravegheaţi îndeaproape, pentru că sunt din ce în ce mai multe urgenţe cu prichindei care înghit magneţi mici, dar foarte puternici.

O fetiţă a fost internată la un spital din Colorado din cauza unor magneţi care ”îi ciupeau” stomacul. “Nu este o glumă”, avertizează doctorul Robert Kramer. “Înghiţirea acest magneţi poate avea drept consecinţă decesul copilului”.

SHARE