Cazinoul din Constanța, dărăpănat pentru români, de vis pentru Sony - video

22 Sep 2016

"Din bube, mucegaiuri şi noroi / Iscat-am frumuseţi şi preţuri noi" - Tudor Arghezi, "Testament".

  • Cazinoul din Constanța, dărăpănat pentru români, de vis pentru Sony - video

Deși nu-s români, sau poate tocmai d-aia, japonezii de la Sony s-au folosit de Cazinoul din Constanța, o bijuterie arhitecturală de care am putut avea atât de multă grijă încât acum se află într-o stare deplorabilă, pentru a filma un clip de promovare pentru televizoarele Sony BRAVIA 4K HDR.

În "More Brilliance. More Beauty", reclamă filmată și produsă la calitate 4K de către regizorul american Andre Stringer și echipa de producție DDB Berlin, Sony încearcă să-și seducă potențialii clienți prin povestea revenirii la viață a cazinoului, la adevăratele culori pe care le merită.

"Filmarea acestei reclame a necesitat săptămâni de pregătiri și un efort uriaș din partea partenerilor care s-au ocupat de efectele speciale și design de producție. Sclipiciul este un element cu care se lucrează foarte greu, mai ales că noi am vrut să prezentăm particulele în detaliu și în toată strălucirea lor. De asemenea, am fost norocoși să obținem o locație frumoasă: în timpul filmării am putut trăi experiența transformării cazinoului abandonat într-un loc plin de culoare și de viață",  a explicat Alice Bottaro, director de creație la DDB Berlin.

Campania va fi lansată în Marea Britanie, Irlanda și Germania la începutul lunii octombrie. Când va reveni cu adevărat strălucitor Cazinoul din Constanța? E greu de răspuns, poate că niciodată...

SHARE