Ce este dincolo de moarte? Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima

Ce este dincolo de moarte? Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima

Un britanic în vârstă de 55 de ani, care a intrat în stop cardiac și a fost resuscitat, a relatat experiența de dincolo de moarte.

Kevin Hill suferă de calcifilaxie – o boală gravă, rară, ce se manifestă prin acumularea de calciu în vasele de sânge și provoacă necroza țesuturilor adipoase și ale pielii, provocând ulcerații.

Problemele de sănătate ale lui Kevin Hill au început în vara anului 2021, când picioarele au început să se umfle pentru că rețineau excesul de apă.

În cele din urmă, după ce-a cu ajutorul unui tratament a pierdut 65 de kilograme prin eliminarea apei din organism, medicii au descoperit cauza retenției – o afecțiune cardiacă, o problemă la una din valvele inimii – și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

”După această operație m-am ales cu calcifilaxie. Luni la rând m-am luptat cu boala.

Pur și simplu pielea mea era devorată. Timp de trei zile picioarele mi-au sângerat, iar  sângerarea nu se oprea deloc“, a mărturisit britanicul.

În timpul unei crize provocată de boala sa, a sângerat atât de mult încât inima i s-a oprit brusc. Din fericire, medicii au reușit să-l readucă la viață.

Cel căruia medicii i-au spus ”Omul miracol“ a vorbit despre experiența sa în ceea ce i-a părut a fi viața de dincolo, scrie Mirror.

”Eram separat de trupul meu. Parcă mă aflam pe tărâmul spiritelor. Eram conștient de ceea ce se întâmplă, dar simțeam foarte multă pace.

Știam că sângerez. Știam că este grav. Personalul medical continua să intre și să iasă din încăpere și încercau să oprească sângerarea.

Știam că am murit. Eram separat de trupul meu. Apoi am adormit și m-am trezit la viață. Sângerarea se oprise.

Am știut că nu sosise încă clipa să mor. Viața mea s-a schimbat radical din acel moment“, a povestit Kevin Hill.